catalynaa Publicat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2006 Sa va traiasca printisorul si sa va aduca numai bucurii...emotionanta povestea voastra si foarte frumos povestita! Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu75 Publicat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 16, 2006 Va multumesc din suflet!id="brown"> Luminita si [copil] Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005) Album Andrei id="red">id="size1"> Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
truli-luli Publicat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 16, 2006 Frumoasa poveste Luminta! Multumim pt ca ne-ai impartasit-o. Sa iti dea Domnul multa FERICIRE alaturi de baietelul tau cu ochii ca cerul! Cami si [copil] ANA (17.08.2005) poze Ana varsta Anei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu.anca Postat Mai 17, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2006 M-ai facut sa plang! Eu abia astept minunea, dar mai am vreo 6 luni...Ma bucur ca am citit despre o familie cu adevarat fericita, si va doresc sa ramaneti asa toata viata voastra. ANCA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulyp Publicat Mai 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 17, 2006 Ce frumos ai povestit. Si ce usoara apare nasterea in relatarea ta. Multe felicitari pt. ingerashul cu ochii azurii, sa va aduca multe bucurii in continuare. [gravi]Aura(35+) mamica Nicoletei[zana] POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Publicat Mai 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 17, 2006 Mi-a placut mult povestea ta Lumi! Sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, tu si familia ta! Sper din toata inima sa primesti macar jumate din iubirea pe care o ai in sufletul tau mare. Ar fi frumos daca tatal ar citi povestea ta, sa vada cat de mult il iubesti. Va pupic dulce, [cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004) Povestea nasterii lui Davidid="right"> Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Mai 18, 2006 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 18, 2006 Sa iti traiasca baietelul Andrei - povestea nasterii lui este acum pe prima pagina la www.desprecopii.com [dc] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Publicat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 18, 2006 Sa va traiasca Andrei si sa fiti o familie fericita!!! Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu75 Publicat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 18, 2006 Va multumesc din suflet! Va doresc tot ce e mai bun si frumos pt voi si pt copiii vostrii pe care ii aveti sau ii asteptati sa vina pe lume. [dual] Luminita si [copil] Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005) Album Andrei id="red">id="size1"> Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu75 Publicat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 18, 2006 quote:Originally posted by desprecopiiSa iti traiasca baietelul Andrei - povestea nasterii lui este acum pe prima pagina la www.desprecopii.com[dc]Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">id="quote">id="quote">Multumim [dc]Luminita si [copil] Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)Album Andrei id="red">id="size1">Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.