camelia-daniela Postat Iunie 2, 2003 Raport Postat Iunie 2, 2003 Bunä fetelor...[grup] mä gindeam mai demult sä deschid acest subiect, dar imi spuneam cä in acest forum se vorbeste mai mult de copilasi....totusi incerc de data asta... Pe mine m-au interesat intotdeauna aceste intimpläri neobisnuite...scorpionii au tendinte spre aceastä directie, spre magie, ghicit in de toate si alte chestii de genul ästa... Bine, eu am incercat mereu sä le gäsesc o explicatie logicä, dar de multe ori nu s-a putut... Sä vä spun o poveste...mama mea a fost o femeie fff cultivatä si desteaptä...eu aveam pe atunci vreo 8 ani cind s-a intimplat... Era o persoanä destul de nervoasä, dar deodatä s-a schimbat f mult in räu...avea niste iesiri, de ne ascundeam si eu, si tata de frica ei, si nu o mai recunosteam....era intr-o stare necontrolabilä de nebunie, cä ar fi fost in stare sä ne omoare pe amindoi...färä glumä...iar noi nu ne puteam explica de ce... Intr-o zi, m-a luat cu ea la un mos, mi-a zis ea, care o sä-i facä bine...nu prea mi-a explicat de ce si nici nu m-a läsat inäuntru...eu am stat afarä, dar am väzut cite ceva...tot felul de nimicuri, care se folosesc la magie ( pe atunci nu stiam chestiile astea ), gäini, etc. Ritualul nu l-am väzut, dar cert este cä de atunci, mama mea si-a revenit!!! Explicatia ei a fost cä o vecinä ii däduse "argintul viu"...asta insemna mercur...am aflat mai tirziu....iar mosul acela, care cred cä era un vräjitor bun, i l-a scos... Mai am si altele de povestit, dar mai astept si de la voi, dacä a-ti träit astfel de momente, sä le povestiti... Eu am asistat la o "reintoarcere" la viatä...a fost f interesant ce mi-a povestit persoana... Dar povestiti-le pe la miezul noptii, sä ni se facä pielea gäinä si sä visäm urit, la fel ca la pubertate....cind ne povesteam prin tabere intimpläri de genul ästa... Vä pup pe toate si astept cu neräbdare, povestirile voastre adevärate, cä sint convinsä cä si voi a-ti trecut prin asa ceva... Cami.id="green">
alina_antoaneta Postat Iunie 3, 2003 Raport Postat Iunie 3, 2003 buna!!! nu stiu daca tine de paranormal,dar fetita mea cand avea 2,6 ani mi-a spus (asa dintr-o data) plimbandu-ne pe o straduta (pe care ne mergeam zi de zi)ca acolo sta Teo. Si cu asta basta... am ramas cu gura cascata si incet,incet i-am pus cateva intrebari... de atunci zice mereu ca teo sta la televizor..fara alte explicatii. Cam in aceeasi perioada mai avea un prieten QUCU care venea seara la fereastra,dar nu-i era frica,zice ca ne pazeste. nu m-am speriat pt ca...stiu sigur ca era baielelul care a trait doar 5 zile... Andeei i-a fost fff rau cand avea 1,7 ani (o indigestie sau...)si nu manca nimic,voma...era disperata si intr-o seara plangeam si ...il rugam pe fratiorul ei s-o ajute. Pe cuvantul mea ca a doua zi cand a cerut laptucul ei...si gata ca si cand nu ar fi zacut 3 zile. de atunci cand am o problema...il rog sa ne ajute. pupici si multa sanatate!!!! alina
Anina_n Postat Iunie 3, 2003 Raport Postat Iunie 3, 2003 Alina, am citit ca, cei mici pot sa vada "fantome", sufletele celor morti, pana la o anumita varsta. Cami, mie nu mi s-a intamplat nimic neobisnuit, niciodata. Dar...fiind "scorpion", intr-adevar, ma intereseaza tot ce tine de paranormal, de misticism. Astept sa citesc ce se va scrie legat de intamplari paranormale. Ninaid="blue">
craluca Postat Iunie 3, 2003 Raport Postat Iunie 3, 2003 Baietelul meu, cand era mai mic, imi povestea dimineata visele mele din timpul noptii spunand ca acelasi lucru a visat si el ... iar mie mi se facea frica!
Misilicu Postat Iunie 3, 2003 Raport Postat Iunie 3, 2003 Povestea noastra s-a intamplat acum cinci ani. Soacra mea a facut un atac si in urma acestuia s-a " procopsit" cu o semipareza.Soacra mea era in asa stare incat nu-l recunostea decat pe socrul meu si striga numai "mama". Am chemat imediat salvarea si am plecat la spital, eu -in fata langa sofer- si sotul meu langa mama lui.In seara in care am dus-o la spital cu salvarea sotului meu i s-a intamplat ceva tare ciudat.La un moment dat, soacra mea a inceput sa vorbeasca cu voce schimbata si sa-i spuna sotului meu ca vremea ei inca nu a venit si mai are de trait, dar trebuie sa aiba grija de ea. Dar ce e si mai ciudat este ca i s-a adresat sotului meu cu numele de alint pe care la auzit numai de la bunica lui si cand i-a vorbit despre soacra mea ii spunea pe nume. Parca bunica lui care este moarta a venit sa-i dea un semn( el asta crede ca a fost). Dupa doua saptamani de stat in spital, soacra mea si-a revenit de parca nimic nu se intamplase. Sotul meu, care radea de mine cand cascam gura la asemenea povesti a fost tare marcat. I-a povestit si doctorului si acesta a ras de el. Si eu am fost destul de ingrozita pentru ca am auzit si eu cate ceva si nu-mi venea sa cred. Si o alta intamplare pe care mi-a povestit-o bunica din partea mamei. Cand era mica, si-a facut o papusica din carpe. Era tare priceputa la croitorie, toata viata ei si-a croit si cusut hainele singura. La papusica facuta i-a pus par, si-a taiat din parul sau si la lipit la papusa. Dupa sapte ani de zile a inceput sa-i fie din ce in ce mai rau si avea senzatia ca papusa respectiva parca inflorise si arata din ce in ce mai bine. Era sa moara la un moment dat, asa ca mama ei a dus-o la un vraci care i-a spus despre papusa.Papusa incerca sa-i ia sufletul. Au aruncat papusa in foc si apoi totul a fost ok. [pup]Mihaela
mariana_flo Postat Iunie 3, 2003 Raport Postat Iunie 3, 2003 Eu va pot povesti ceva ce mi s-a intamplat demult cand eram copil, aveam cam 10-11 ani. Tatal meu vitreg se purta foarte urat cu mine. Mancam bataie non stop, si de frica fugeam de-acasa si ma ascundeam la o matusa. La un moment dat, dupa o alta bataie, matusa a chemat o vecina din acelasi bloc si i-a spus sa faca ceva sa ma ajute. Acea vecina a luat pur si simplu un pahar la intamplare din dulap, a spus niste vorbe ciudate si din pahar, desi era gol, curat, uscat, etc, a aparut o flacara in care il vedeam clar pe tatal meu vitreg cum se plimba furios prin casa. A plecat apoi vecina si dupa cateva minute mi-a adus o bucatica de punga transparenta in care era ceva ce semana cu untura. Mi-a spus sa ung fermoarele hainelor tatalui meu vitreg si incaltamintea acestuia. Am luat punguta, dar am aruncat-o. N-am duso acasa. Nu stiu de ce dar acea vecina imi inspira o frica teribila. De atunci n-am mai vizitato nici pe matusa.
adi69 Postat Iunie 3, 2003 Raport Postat Iunie 3, 2003 Am o prietena care in urma unei astfel de vizite a aflat cred niste lucruri groaznice,ceva despre un blestem care a fost aruncat asupra bunicii sau strabunicii ei si care de atunci sta pe capul familiei lor,cam asa ceva,mai mult nu a vrut sa-mi spuna,dar era in mod cert speriata.Cert este ca de-atunci prietena mea nu mai mananca carne si a umblat un timp pe la mai multe biserici. Cat despre Qucu,Alina,da e adevarat ,sant multi copii care vad spirite,si multe spirite care nu vor sau nu pot sa paraseasca unele locuri sau unii oameni. Interesant subiect.S-ar putes discuta mult pe tema asta. Dia si bebe Rucsi
adi69 Postat Iunie 3, 2003 Raport Postat Iunie 3, 2003 Scuzati ! In urma unei vizite la o clarvazatoare! Dia si bebe Rucsi
camelia-daniela Postat Iunie 3, 2003 Autor Raport Postat Iunie 3, 2003 Oauu...fetelor...mi s-a fäcut pielea gäinä.... Mai am si eu citeva povestiri, unele povestite de persoane serioase, iar altele träite de mine... Eu cred cä este ceva adevärat in legäturä cu "fantomele", dar bänuiesc cä nu toatä lumea pot sä le "vadä"... In Bucuresti aveam o colegä mai bätrinä la servici, cu care stäteam mult la taclale... Mi-a povestit ff multe chestii din cäsnicia ei, ce fericitä si ce bine se intelegea cu sotul ei, care intr-o bunä zi, a murit... Dupä moartea acestuia, la citeva zile, a inceput sä se facä "simtit" prin casä...adicä...ea se uita seara la televizor, iar la un moment dat, "vedea" cä se interpune ceva intre ea si televizor, ca o ceatä...la inceput a crezut cä trebuie sä-si schimbe dioptriile...si s-a dus la doctor...purta deja ochelari, dar nu a fost cazul sä-i schimbe... Aceste "intimpläri" au fost destul de rare, si pe o perioadä de vreo 6 luni...cind intr-o searä, a inceput sä se uite prin dulapuri... Pe colega mea parcä a trznit-o fulgerul...atunci si-a dat seama, cä s-ar putea sä fie sotul ei decedat, care "bintuie" prin casä... Eu nu prea am crezut-o, dar ea mi-a jurat cä asa s-a imtimplat... S-a uitat in sifonier, unde erau hainele lui, sä vadä probabil dacä mai sint acolo, sau dacä are un alt bärbat in locul lui... Dupä aceastä intimplare, s-au intetit "vizitele", iar femeia era disperatä de fricä...la un moment dat, a vorbit "cu el" si l-a rugat sä o lase in pace, sä-si träiascä viata linistitä impreunä cu fetita lor si sä nu o mai chinuie asa, cä nu face decit sä-i facä fricä... I-a spus cä l-a iubit si cä-l va iubi mereu si asa a si fost...femeia asta nu s-a mai märitat...cind mi-a povestit mie intimplarea, sotul ei era de vreo 14 ani mort...cert este cä de atunci a läsat-o in pace...id="green">
camelia-daniela Postat Iunie 3, 2003 Autor Raport Postat Iunie 3, 2003 Dia, in privinta "clarväzätoarelor", sint sigurä cä sint multe sarlatane, care iti spun cite si mai cite, numai ca sä te goleascä de bani....mai ales dacä simt cä pui botul la spusele lor...eu sint scepticä in privinta asta, si nu cred decit ceea ce väd cu ochii mei...cum a fost povestirea cu mama...cert este cä innebunise total ( nu tot timpul, ci numai pe o perioadä limitatä, dupä care isi revenea...), iar dupä vizita la acel mos, s-a "vindecat"...era din nou mama mea pe care o stiam eu... Dar sint convinsä cä ceva, ceva, este adevärat si cu "farmecele" ästea!!!!id="green">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.