Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Intimpläri paranormale....

Recommended Posts

quote:
Originally posted by adi69 Acum mi-am adus aminte de ceva.Fratele prietenei mele era tizul meu.Il chema Adrian(eu Adriana)Sa fie asta o legatura? Dia si bebe Rucsi
Dia, poate transformarea privea jumatatea ta masculina, adica mentalul. de aici Adrian, nu Adriana. de multe ori se spune ca daca am reduce amestecul mentalului in viata si am lasa judecata inimii sa primeze, l-am vedea pe Dumnezeu mai des si l-am simti in viata noastra mai profund. desigur, speculez. n-am idee de interpretarea viselor ca la carte, pur si simplu imi urmez intuitia si inima :) totusi, nu te ingrijora cu nici un chip, esti tare aparata. traieste fara frica si cu inima larga si lumina va fi a ta :)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Doruletz, multumim de link :) eu am acea experienta, asa cum am spus, atunci cind ma pregatesc de culcare. exclusiv. niciodata la trezie. te rog sa ma crezi. si daca posesia aceea tine de schimbari hormonale ( asa cum spui), ramane totusi in suspans decorporalizarea dinainte de somn.

[/quote] totusi, nu te ingrijora cu nici un chip, esti tare aparata. traieste fara frica si cu inima larga si lumina va fi a ta :) [/quote] Imi spui a doua oara ca sant" tare aparata".De unde reiese asta?Simt ca tu o spui cu toata increderea. Dia si bebe Rucsi

Dia, una din povestirile tale, mi s-a intimplat si mie... Eram copil, si mä intorceam de la joacä...se inserase, nu mai era nimeni pe stradä si eu mä gräbeam sä ajung acasä... La un moment dat, mergind pe stradä, aud din spatele unei porti mari ( stiam cine locuia acolo ) cä mä strigä cineva...care nu avea vocea asemänätoare cu a persoanei respective...m-a strigat: "Cameliaaaa..." la care, eu mi-am intors privirea si nu am väzut pe nimeni...stiam numai cä nu-i bine sä räspunzi, cä altfel te ia cu el/ea, si am luat-o la fugä spre casä de groazä...dar mä mai uitam din cind in cind in urmä, cä mä simteam urmäritä...nu pot sä-ti spun, ce bucurie am simtit, cind am väzut prima persoanä pe stradä... Dar de atunci, nu mi s-a mai intimplat...

quote:
Originally posted by maudi
Doruletz, multumim de link :) eu am acea experienta, asa cum am spus, atunci cind ma pregatesc de culcare. exclusiv. niciodata la trezie. te rog sa ma crezi. si daca posesia aceea tine de schimbari hormonale ( asa cum spui), ramane totusi in suspans decorporalizarea dinainte de somn.
maudi, bineinteles ca te cred :-)... cu atât mai mult cu cât si mie tot atunci mi se intâmpla! .. Sleep paralysis is a condition in which someone, most often lying in a supine position, about to drop off to sleep, or just upon waking from sleep realizes that s/he is unable to move, or speak, or cry out. This may last a few seconds or several moments, occasionally longer. People frequently report feeling a "presence" that is often described as malevolent, threatening, or evil. An intense sense of dread and terror is very common [...] People also report auditory, visual, proprioceptive, and tactile hallucinations, as well as floating sensations and out-of-body experiences (Hufford, 1982). http://watarts.uwaterloo.ca/~acheyne/S_P2.html#pp In ceea ce priveste teoria hormonilor (nu sunt eu autorul ei desi mi-ar fi placut:-) era vorba despre trezirea din somnul paradoxal care nu e decât o faza a unui singur ciclu de somn. Uneori aceasta faza poate interveni chiar imediat dupa ce adormim astfel incât avem impresia ca doar "incercam sa adormim". Nu spun ca teoriile stiintifice reprezinta adevarul abosolut sau ca au raspunsul la toate intrebarile dar mie imi place sa studiez toate variantele inainte de a imi face o parere proprie (care trebuie in primul rând sa fie capabila sa-mi risipeasca temerile!:-) Numai bine [pup]

Dia...:) multumesc se pare ca avem si altceva in comun :) Doruletz, si cu spiritul tau de exactitate ma simt apropiata.:) sa iti povestesc cum se intimpla la mine, totusi, cu mentiunea ca am experimentat asta si indus, deci sa zicem ca nu mai e asa spontan :) ma intind sa dorm si imi fac si eu rugaciunea ca tot omul, gindindu-ma dupa aia la chestiile de peste zi...daca a fost una agitata, ma simt de parca as vrea sa dau timpul pe repede inainte si sa evadez din prezent. si tot gindindu-ma eu asa, meditind si treaza fiind, simt energizarea aceea speciala incepind din virful crestetului, coborind pe sira spinarii, se lasa cu piruete interioare si (repet, treaza fiind:) ) ma opresc din experienta deliberat, ma misc, poate chiar ma duc sa dau o raita prin casa ca somnambula, ca sa dispara. :) vorbesc de decorporalizare, da? terminasem cu posesia :))) foarte interesant dialogul cu tine, mercic frumos :)

Eu am stiut ca sant insarcinata cand nu avean nici trei saptamani.Am simtit pur si simplu.Apoi am stiut ca o sa fie fetita.Tot asa.dar asta am si visat.Am visat o crizantema imensa f. frumos colorata si un inel cu un diamant nare,perfect lucrat si cu o stralucire minunata in toate culorile curcubeului.Fetita mea e la fel de frumoasa!(sac!) Dia si bebe Rucsi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...