Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intimpläri paranormale....

Postări Recomandate

Postat

Margot, si eu la fel. Eu am vise care mi se implinesc, altele care imi apar din frica, dar nu prea stiu dinainte care se vor implini sau nu. Unele s-au adeverit dupa 1 an. M-a frapat ceeea ce ai scris de moartea tatalui tau, si mie mi s-a intamplat. I-am visat moartea cam de 3 ori, iar ultima data cam cu 2 luni inainte sa moara, iar el nu avea nimic. L-am sunat si i-am spus la telefon. Nici acum nu imi vine sa cred.

As vrea sa mai vorbesc tu tine, poate ma ajuti sa-mi interpretez niste vise.

Crinuta

• Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Margot, de ce e ciudat sa visezi color? Eu numai asa visez. Si eu calatoresc. si zbor, simt cum zbor, dar nu am viteza deloc. In multe visa sunt urmarita, e groaznic. Am nopti cand ma trezesc si vad cu ochii deschisi diverse lucruri. Si eu am premonitii, simt cand se intampla ceva, mai ales ceva rau.

Problema este ca nu imi pot comanda visele, si nici nu exista o regula la mine ca daca visez intr-o anumita zi se intampla sau nu.

E foarte complicat asa ca incerc sa le tin minte in caz ca se implinesc. Am uitat multe vise care s-au implinit mai tarziu, iar dupa ce s-au implinit ma intrebam de unde stiu eu asta, parca am mai trait eu asta. Acum ii povestesc visele mele mamei, ca in cazul ca se implinesc sa am martor, sa fiu sigura ca nu fabulez.

Crinuta

Postat

Nu stiu cum sa incep.Am citit pe nerasuflete tot ce s-a scris si tin neaparat sa scriu si eu.

Sa incep cu mama...n-a fost niciodata bolnava pina la virsta de 49 ani cind s-a imbolnavit de ficat si intr-un an a murit de cancer.

Mama ne iubea f mult,in fiecare noapte venea si ne invelea si pupa.(eu si sora mea dormeam in acelasi pat.)

Era credincioasa si cu frica de D-zeu.N-a avut saraca nici luminare cind s-a stins.Zile in sir dupa ce a murit ea ne trezeam brusc din somn la exact ora decesului,parca cineva vroia sa ne trezeasca.

Cit timp a fost in casa,stiti veghea de 2 nopti,au cazut fara nici un motiv bibelouri,borcane,iar capacul sicriului trosnea mereu.

Nu mi-am putut explica niciodata asta,si chiar si acum imi trosneste mobila in casa.

Apoi a urmat sora mea. Eram tinere si mama vedea ca ea era mai mereu bolnaviciosa in timp ce eu eram sanatoasa tun.Odata mama a observat ca aveam amindoua aceleasi taieturi din captuseala la pardesie.(aveam pardesie la fel)Saraca mama,a plins si ne-a zis "voua mama v-a facut cineva ceva de rau si probabil ca n-a stiu care pardesiu al cui e".

Nu era o gaura asa ca si cum l-ai agata,ci ca si cum ai apuca o bucata si taia imprejur.Am fost la un popa,care apoi le-a ars in curtea bisericii.

Ea apoi a mai fost la o baba care i-a zis ca ar avea argintul viu in ea si ca e f greu de scos.

S-a stins din viata la numai 29 ani.

Eram gravida in 3 luni cind ea a murit si mi-am zis ca poate asa a vrut D-zeu"mi-a luat-o pe ea si mi-a dat copilul"(la vremea aia nu stiam inca ca sunt gemeni)

Ma rog in fiecare seeara sa le aiba Domnul in grija acolo unde sunt.

Citeodata le visez,si ma scol cu asa un dor si tristete in suflet.

Dana si gemenii

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Postat

V-ati gandit vre-odata ca cei din juriu vostru sant spirite cu care v-ati intalnit mereu in vietile anterioare? Va dati seama ca sotul poate sa va fi fost tata sau sora ,copilul parinte sau altceva,intr-o alta viata?Se zice ca sufletele care au ceva de realizat pe pamant, se intalnesc mereu pana indeplinesc acel ceva.

Ati citit "Binecuvantat fie copilul" de Cathy Cash Spellman ?

Este acolo o teorie interesanta despre suflete si scopul lor pe pamant ,bineinteles imbracata intr-o naratiune vandabila dar samantza ,miezul, iti ramane undeva in creier cu intrebarea ,...daca...?

Dia si bebe Rucsi

Postat

Pentru Crinuta

Hai sa ne mai conversam pe mail despre acest subiect(sa nu plictisim prea tare pe celelalte fete).

Scrie-mi pe marga_botezat@yahoo.com

Margot

Postat

sper sa nu va socheze ceea ce o sa va povestesc , si ami sper ca o sa aveti rabdare sa cititi pana la capat..

bunicul meu din partea tatalui a fost un om misterios si rau..se spunea chiar prin sat ca ar avea legaturi cu necuratul..in ziua in care mama a intrat in travaliu , in mod inexplicabil, peste bunicul a cazut un copac si a murit..la cateva ore distanta de nasterea mea..tatal meu era la capataiul bunicului, iar mama ma nastea...

am avut cu taatl meu o legatura mai mult decat speciala...eram umbra lui inca de la 7 luni, pana pe la 8 nai cand am realizat ca am si mama singurul meu univars era tata..primele vise si viziuni ciudate le-am avut pe la 2-3 anisori..il vedeam , il visam si comunicam cu bunicul mort, ii povesteam tatalui cum arata o persoana pe care eu de fapt nu apucasem sa o vad...

au trecut anii..la varsta(mea) de 13 ani, mama a suferit o operatie destul de complicata, iar mie imi era frica sa nu moara...am visat-o pe un pat de spital, ii spuneam "ce ma fac eu daca mori cu un singur parinte? iar ea imi spunea"nu, nu acum, dar peste 7 ani vei ramane intradevar cu un singur parinte"..si asa s-a intamplat, peste 7 ani a murit tatal meu..la data resp cand am povestit visul plangand nimeni nu m-a crezut dar din acest moment am fost sigura in fiecare secunda ca asa va fi..am trait 7 ani cu aceasta siguranta terifianta si asa a si fost...

anii au trecut...legatura dintre mine si tatal meu a ramas inexplicabila, nu puteam sta despartiti mai mult de 2 zile, pt ca ne simteam rau fizic..asta pana in anul 2000, in vara, cand brusc m-am indepartat de el, o stare tare ciudata, il evitam pe cat puteam desi stateam in aceeasi casa...am spus tuturor ca se intampla ceva rau..ca simt ca spiritul lui tata isi pierde pur si simplu din vigoare si din intensitate..nu am fost crezuta...exact in ziua de craciun a murit, fiind diagnosticat cu numai o sapt inainte cu cancer in ultima faza,desi la niste analize de rutina facute in urma cu 2 luni, la un spital cu renume, era perfect sanatos...s-a nascut de sf ion si amurit de craciun...ceea ce e cu adevarat ciudat e ca nu am simtit durere imensa..nu asa cum ar fi fost normal..sar peste lucrurile cel putin ciudate intamplate in zilele alea..mentionez doar cele 10-14 telefoane primite in mijlocul noptii, cand la capatul firului se auzea doar o respiratie grea..si faptul ca imediat l-am visat cu motanul nostru in brate, motan ce s-a stins inexplicabil in cateva zile si el...

au urmat vise din cele mai ciudate...unele cosmaruri..in primele luni il visam cum vine, bate la la usa, si cu o voce calda ma cheama la el , ca e mult mai bine sa raman cu el etc...ma trezeam ingrozita..

acum il visez mai rar, si intotdeauna cand il visez urmeaza periode grele in viata mea..pur si simplu ma trezesc dimineata si totul incepe sa imi mearga foarte rau, pret de cel putin cateva zile..dupa fiecare vis de genul asta inexplicabil apar ceruri intre mine si mama mea, in general simt o stare de "incalceala " a mintii din care cu greu ies..

ceea ce este curios , este ca stiu ca psihicul meu are o mare influenta asupra lucrurilor ce mi se intampla si asupra celorlalti..sa va dau un exemplu..am uneori stari rele, ganduri negre,si atunci aparatele casnice din jurul meu pur si simplu se defecteaza...in ziua in care m-am certa rau cu prietenul meu, mi-a explodat fhoenul in mana..la fel daca am ganduri negre in automobil...pur si simplu se opreste fara vreo explicatie..daca sunt bine dispusa si vad viata in roz, umplu de entuziasm pe toti cei din jurul meu...

la fel am obseravat ca persoanelor la care tin enorm li se intampla din senin numai lucruri rele, si eu am un fel special de a tine la unele persoane, dupa cum spunea tati e ca un fel de posesiune si chiar asta si simt, ca vreau sa ii patrund , sa le simt fiecare vibratie..

am fost la un parapsiholog, si mi-a spus ca singura solutie este sa imi controlez fiecare sentiment, fiecare gand, pentru ca altfel nu o sa imi fie prea bine...

poate cineva dintre voi este mai in tema si ar putea sa imi explica mai multe...

sper ca nu v-am plictisit, oricum as mai avea multe de povestit...

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...