Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV in Ungaria 19

Recommended Posts

***Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine. Priveste viata cu ochi de invingator !id="red">[cool][cool][cool]

Informatii utile id="red">:Site-ul clinicii Kaali SzegedHarta clinica SzegedLista analize SzegedLista noua preturi SzegedPensiune SzegedSite clinica DebrecenAdresa email dr. Zadori-Kaali clinikid="blue">: jzadori@gmail.comAdresa email clinica Debrecenid="blue">:kaalideb@jaguar.unideb.hu Adresa email clinica Budapestaid="blue">:kaali@axelero.huDetalii clinica BudapestaLista preturi Budapesta1 eur = 252.5 fts (august 2007) 1ft = 130 rolCe sa faci dupa ETInstructiuni de folosire pt GonalF si OvidrelleDictionar maghiar-romanReusite la Szeged in 2006Odiseea Szeged id="red">Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9 Kaali-Budapestaid="red"> Cap.1FIV in Ungariaid="red"> Cap.1, Cap.2, Cap.3,Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9,Cap.10Cap.11 Cap.12Cap.13,Cap.14,Cap.15, Cap.16, Cap.17, Cap. 18

"Cele care ne sunt exemplu, cele care ne sustin, pe care vrem toate sa le urmam si carora le multumim ca sunt alaturi de noi[flo]MAMICIid="size2"> [mamica]Rhid="red"> cea ai care a deschis acest drum spre Szeged![cavaler] [flo] speram sa fi o mamica fericitaAdelaid="red">[cavaler]Caius[cavaler]DariusInternetid="red">[zana]DariaLeliutaid="red">[zana]MariaMi-kaid="red">[zana]AlexiaAuburnid="red">[zana]Andicuid="red"> [cavaler]Filip GRAVIDUTEid="size2">[gravi]Tanyutaid="red"> [gravi] FIV decembrie 2006 Daniela76id="red"> [gravi][fetita] FIV ianuarie 2007pussiid="red"> FIV martie 2007 [gravi] [fetita][fetita] cu ajutorul lui DDAdelaid="red"> natural aprilie 2007 [gravi] cu [baietel]+ [copil]Caius si [copil] Darius (FIV Szeged)Corina74id="red"> [gravi] FIV mai 2007 Si pentru ASPIRANTEid="size2"> sa dea Dumnezeu sa va vedem cat mai repede pe lista!!!Sa va ajute Dumnezeu!![ruga][ruga] Liana30id="red"> - dr. Zadori - Szeged - 4 IA in Buc., 1 IA Szeged cu sarcina pierdutamagduta10id="red"> - dr. Krizsan - Szeged - un Fiv nefinalizat iunie 2007 (hiperstimulare}, Fiv 2 in sept. 2007, incepe inhibarea pe 02.09.07[majoreta]Ioana 76id="red">[majoreta] - dr. Zadori - Szeged - un Fiv nereusit mai 2007, Fiv 2 sept. 2007! acum pe AC! cornelianeliid="red"> - dr. Zadori - Szeged - un Fiv nereusit mai 2007, Fiv 2 nov. 2007! [majoreta]sandicaid="red">[majoreta] - dr. Zadori - Szeged - IA .. asteptam rezultatul[majoreta]amulisid="red"> [majoreta]- dr. Tandor - Debrecen - primul Fiv, inceputa stimularea!maritofid="red"> - dr. Zadori - Szeged - 4 Fiv-uri TM, Fiv in sept. 2007! chiaraid="red"> - dr. Krizsan - Szeged - 4 Fiv-uri, completari analize; pe 31.08.2007 programata histerosopiadariaioanaid="red"> - dr. Zadori - Szeged - Fiv demarat in martie 2007, intrerupt din cauza unor chisturi, acum tratament cu AcAndraOid="red"> - dr. Krizsan - Szeged - 2 Fiv-uri in Ro, incepe stimularea in Z3 de CMSimonaid="red"> - dr. Szmatona - Budapesta - 1 Fiv Debreten apr.-mai 2007, incepe stimularea in 26.08.2007crisis81id="red"> - dr. Zadori - Szeged - primul Fiv, asteapta rezultatul de la hormonale, programarea pe 07.09Astept sugesti, idei... modificari ... cum vreti voi! Capitol nou de la id="red">[gravi] pt viitoare id="red">[gravi]! [cheers][pup]
PUSSI [gravi] 22+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 294
  • Creat
  • Ultimul răspuns

maritof o sa vezi ce diferenta este. Eu am vrut sa fac Fiv in TM cu Vladescu, am si facut o IA... dar nu am putut deloc comunica cu dansa... si am ajuns la Szeged![bis]

kla, magduta... nu stiu ce sa va zic, decat ca eu n-am avut dereglari... cu 2 Fiv-uri in 3 luni( dupa al doilea nici nu mi-a mai venit CM-ul[:D]). Dar cu riscul ca ma repet, voi cate lichide beti?? Ar fi recomandat 3 l/zi ...nu stiu daca hormonii se elimina ca si toxinele cu multe lichide, datr la mine si asta a fost unul din motive!

PUSSI [gravi] 22+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

Cum creste Burtica Roz id="red">

Poze Cu Titutileid="red">

PUSSI ce lichide iubita?eu si cand trebuie sa beau un pahar de apa parca mi se face greata numai cand il vad,deci eu nu ajung nici la un litru pe zi,oricum va trebui sa incep sa beau mai multa ca am vb cu dr azi si in 3 sept incep inhibarea,deci incet incet ma pregatesc de REUSITA[:D]

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

LA MULTI ANI celor ce poarta numele de MARIA!id="green">id="size4">
[cheers][bis][cheers][bis][cheers][bis][cheers][bis]

magduta nu stiu nimic de medicament! Cu lichidele in schimb baga[alcool]

kla am zis de lichide deoarece la mine a contat ca am baut 3 l/ zi... adica n-am avut dereglari si dupa 2 CM-uri, Zadori era incantat cat de bine imi aratau ovarele [olala], nici nu se vedea ca au trecut printr-o stimulare... si atunci m-a intrebat daca beau multe lichide ca altfel nu-si explica cum e totul asa de ok.! Asa ca treci si tu la [cheers][alcool][cit][bere][berica][cafea][berest][pahar][pepsi] Vezi ce variata e gama[:D].. baga altceva daca nu-ti place apa!

PUSSI [gravi] 22+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

Cum creste Burtica Roz id="red">

Poze Cu Titutileid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...