bubutzu Publicat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Publicat Iunie 11, 2003 Multumim,multumim, multumim.Mihai(1 an si jumatate)e foarte incantat de cantecelele noi,iar eu sunt foarte bucuroasa ca CINEVA se mai gandeste si la melodiile copilariei noastre. Cristina si bb Mihai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobita Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 are cineva mp3 de pe cutiuta muzicala 3? Sa fim fericite http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 Sa-nteleg ca a aparut cutiuta 3?CD sau caseta? Lia&Andrew Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana904 Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 A aparut, presupun, din moment ce ii fac reclama la radio. Dar a vazut-o cineva?? Unde? Eu am cautat-o si n-am gasit-o deocamdata. Presupun ca e si pe caseta si pe CD, la fel ca celelalte 2. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu`s Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 quote:Originally posted by diana904 A aparut, presupun, din moment ce ii fac reclama la radio. Dar a vazut-o cineva?? Unde? Eu am cautat-o si n-am gasit-o deocamdata. Presupun ca e si pe caseta si pe CD, la fel ca celelalte 2. Este si pe caseta, si pe CD. Se gaseste de vanzare la magazinele Diverta din Unirea si Mall, sau la Carrefour. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 are cineva o cutiuta muzicala 3 in plus ca eu am doua cutiute muzicale 2 si as dori sa fac schimb daca se poate!!! [*] Dana si Diana-Maria [*] http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072 paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubutzu Postat Iunie 11, 2003 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 Da are dreptate liviu's,eu dintr-un magazin Diverta am cumparat CD-ul;saptamana trecuta in cateva ore s-a epuizat stocul;azi stiind ca primesc din nou caseta si cd-ul la prima ora am fost la magazin -nu vroiam sa-l pierd.Sincer va spun ,sunt cantecele foarte frumoase. Cristina si bb Mihai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lacramioara t Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 SE gaseste la Unirea-la SONI MEGA STORE. Lacra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana904 Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 E o librarie Diverta si pe Titulescu, oare or avea acolo? Hai ca dau o fuga pina acolo, daca gasesc va dau de veste.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinatache Postat Iunie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2003 dau 1 milion de pupici cui face mp3-uri si ne trimite si noua, pliiiizzzzzz!!!! Cristina, mamica cu burtica[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.