amik Publicat Iunie 23, 2003 Raport Distribuie Publicat Iunie 23, 2003 de la ce pot surveni?initial am crezut ca poate fi vorba de disconfortul cauzat de purtarea timp indelungat a blugilor.dar domnul a renuntat la blugi si tot exista o jena din cand in cand.pe mine,drept sa spun,ma cam ingrijoreaza.si nu stiu ce as/am putea face. apropo,un medic care se ocupa de astfel de probleme ar avea ce specialitate? pupici! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Iunie 23, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2003 De simptome nu stiu sa-ti zic ce inseamna, dar un doctor de specialitate cred ca se cheama urolog. Oana_B Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi65 Postat Iunie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2003 Nici dupa ce faceti dragoste nu-i trec? Adi [zid] tatal Anei-Maria http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=adi65 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanna Postat Iunie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2003 Ar putea fi vorba de o prostata.Si da, medicul se cheama urolog. Hanna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simiongabriela Postat Iunie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2003 Cel mai bine ar fi sa mergeti la un urolog sa vada ce are. Acelasi lucru l-am patit si noi acum vreo 2 saptamani iar doctorul i-a zis la control ca se datoreaza unui efort recent iar ca tratament recomanda algocalmin pastile sau supozitoare cu Diclofenac cand apar durerile. Cum a auzit sotul meu ca nu are nimic cum nu l-a mai durut deloc de atunci chiar si fara tratament, de unde spun ca poate fi si datorita stresului. Doctorul i-a si spus ca durerile nu inseamna ceva rau ci se pot datora unui efort recent sau a unei lovituri. Purtarea blugilor nu are nici o relevanta ci tipul chilotilor. Am inteles oricum ca cei mai buni ar fi cei cu suspensori. Oricum va doresc la amandoi sanatate. simion gabriela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Iunie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2003 mey.. cred ca doctorul poa sa fie urolog = cu urologia... sau ginecolog = cu aparatul genital... durerile alea.. nu cred ca sunt date de prostata, prostata mai mult afecteaza urinatul.. adica face mai des/rar... dar nu se stie niciodata. (si ce varsta are ?). Sa nu fie o hernie, ceva, cel mai bine ar consulta un medic. Face ceva sport ? ciclism ?... haltere ? care afecteaza la barbatzi testicolele ?... lucreaza in mediu cu radiatzii ?... cate kilograme are ? Du-te la doctor cu el... sa nu-i fie rushine... oricum noi barbatzii nu prea mergem la asa doctor, si daca-i doctoritza... o sa-i placa. Multa sanatate ! Cu respect, Florin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela.mustaciosu Postat Iunie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2003 Convinge-l sa mearga sa-l vada un urolog sau un ginecolog. Un urolog bun este dr. Ambert - de la Spit. de urologie din Panduri care are ore si la Medsana. Multa sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
descintec Postat Iunie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2003 aaa, pai, daca nu va ginditi cumva ca un masaj delicat [hot] al vreunei doamne doctor ginecolog ar putea rezolva problema durerii, eu cred ca mai potrivit ar fi sa trimitem omul la urologie-andrologie, nu la ginecologie. D. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariaa Postat Iunie 25, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2003 Si sotul meu a avut astfel de dureri care apareau si dupa contact nu numai la un minim efort.La un control la urologie si in urma unui eco s-a vazut ca avea prostatita.Adica o inflamare usoara a prostatei. Trebuie exclusa si varianta unui varicocel,de ex.Neaparat sa-l duci la un urolog,la control. Sanatate maxima,Maria. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adita Postat Iunie 28, 2003 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2003 Recomandati-mi si mie un urolog bun, ca si sotul meu are astfel de probleme. A fost la dr, i-a zis ca are prostatita, i-a dat tratament dar nici o imbunatatire. Multumesc Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste http://community.webshots.com/user/adrianacalin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.