Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

!!! Poze de la intalnirea din Iasi (11 iulie) !!!

Recommended Posts

Ei, bine, de data asta am ratat!!

Andra mi le-a facut pe toate intr-o saptamana: rinofaringita, diaree cateva zile la rand si... ultima pe lista: are un ganglion umflat in V-ul de la gatisor. Dar pana pe 25 suntem pe pozitii si aparem si noi!!!

Oricum, felicitari, ma bucur pentru voi!!!

Alina si [copil] Andra

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by gabid

Frumoase poze!Cred ca v-ati simtit minunat!Trebuia sa fi venit si noi din Bacau.Bacauancele nu prea sunt prezente pe forum.Va pup,Simonica un an si 9 luni si...Gabi.

id="quote">id="quote">Pe 25 iulie ,la ora 18,ne intilnim in acelasi loc(casutza de lemn din Parcul EXPO)!!!Va asteptam!!!id="red">

quote:Originally posted by l_carmen2003

Bravo voua, si felicitari. Se pare ca vreme aa tinut cu voi.Pozele sunt super... Carmen

id="quote">id="quote">A tinut vremea cu noi...si o sa tina si data viitoare ca santem fete de treabaTe asteptam si pe tine ,luna viitoare sa vii la o intalneala sa te lauzi cu puiutul tau!Pana atunci,pune si tu o poza la paginuta sa te cunoasca si mama(adica eu)Dia si bebe Rucsi

quote:Originally posted by adi69

Vine fata..din pozici lipseste fetita mea care era cu bona la plimbare in parc.Dia si bebe Rucsi

id="quote">id="quote">Nu plange ca facem poze muuulte la fetita ta cand ne vedem! Scoatem parleala [:D]Adela & [biz]Julia id="Comic Sans MS"> id="violet">

quote:Originally posted by palmyrah2002

[blue]Dragii nostri Adda si Cosmin,Va multumim pentru promptitudine si va pupacim dulce de tot pentru pozele minunate!!! [pup][pup]

id="quote">id="quote">[flo]Vreo 7-8 poze au iesit cam neclare (printre care si cele 3 poze cu tinatache[bang]...pacat ca n-am stat si noi mai mult ca sa va facem mai multe poze si sa avem de unde alege)..dar nu va suparati, nu? Am fi putut sa nu le punem deloc, dar erau dragutze ...Oricum, trebuie sa observati diferenta dintre pozele care sunt neclare si pozele in care este neclar doar fundalul (astea-s poze cu vrajeala [:D]...facute de Cosmin)...eeee! ce ziceti? [;)] [8D]

Santeti amandoi niste frumusei si niste draguti!

Si salut si eu promtitudinea de care a dat dovada Cosmin!Tocmai vorbeam cu Mitra sambata dimineata pe MSN ,ma chinuiam sa-i povestesc cum a fost,si cand ma uit erau deja poze pe forum!Bineinteles ca am scapat de povestit.[:D]

Dia si bebe Rucsi

[flo][flo]Da, intilnirea a fost una frumoasa, vremea a tinut cu noi si ca dovada, fac tot posibilul ca pe 25 sa vin din nou. Deja pentru mine situatia este cu totul alta, acum cind va cunosc pe citeva dintre voi. Veve` si celelalte fete care nu ati putut veni, ne-am gindit si la voi![pup][pup]

[hippi]Carmenid="red"> si Ionutid="blue">[copil]

Mama ce rau imi pare ca nu am fost si eu[bang] Vin in tzara abia in noiembrie si atunci e un frig de mori si nu o sa vrea nimeni sa vina[q] Asta este! Se pare ca v-ati simtit extraordinar [olala] si vremea a fost super!Pupici la toata lumea si....chef mare si pe data de 25![pup]

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

quote:Originally posted by Adela

Bravo! Ma bucur ca v-ati intalnit! Intrebare: mai vine cineva pe 25? hi hipupiciiiiAdela & [biz]Julia id="Comic Sans MS"> id="violet">

id="quote">id="quote">Adica? Sa-nteleg ca vii mata pe 25 iulie la Iesi? Vin si io...DanaAnd, yes, I am a blonde!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...