Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Impletiti?

Recommended Posts

quote:
Originally posted by mihuletu
pentru bebei ce fel de ata e buna de tricotat? lana? acril???
Aici in magazinele de lineturi se gasesc fire de tricotat speciale pentru bebei, am luat si eu. Mi se pare ca este lina de miel amestecata cu sintetic. Este moale si fara scame. Oricum, nu mohair! Otilia&LaAdelita
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Multumesc tuturor pentru ajutor. ochinegri m-ar interesa reteta ta de botosei. Daca vrei imi poti scrie pe e-mail. Otilia, o sa caut si eu sa vad daca aici au fire de tricotat speciale pentru bebelusi. [:)]Eli din [japan]

Si io, si io! M-am apucat de tricotat cand am incercat s-o mai raresc cu fumatu'. Am cam uitat cum se face, dar ma descurc cu o cartulie veche. Am reusit sa-mi fac un pullover cu gluga super-fain! Si tot cu gluga, pentru bb am facut un hanorac. Botoseii nu mi-au iesit asa ca am renuntat. Dar ma voi apuca in curand de vestute, caciulite si hanorace pentru bb ca vine toamna acus-acus. Eu folosesc lana si acrilic. Intrebare: de unde se cumpara fire deosebite (mohairuri, lana, amestecuri din alea smechere cu tot felul de noduri) in Bucuresti, ca eu stiam numai magazinul de pe Lipscani (Antilopa) dar a disparut. Q (Gabriela si BB Dinu)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...