odaiana Publicat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Publicat Iulie 17, 2003 Help! Poate stiti ceva remedii miraculoase care sa nu fie contraindicate in sarcina!(eventual naturiste)Am incercat cu antacid si cu ceai de coada soricelului [alcool] dar nu au nici un efect si uite asa nu dorm de 3 nopti, parca am mancat otrava [ups]!Orice mananc am aceleasi arsuri insuportabile! Va pup si va multumesc anticipat!!!Daiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julie Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 odaiana, eu nu sunt insarcinata acum, dar arsuri la stomac am si nu-mi trec decat cu iaurt - cateva lingurite. In timpul sarcinii insa au fost altfel si mult mai neplacute, iar atunci nu-mi treceau decat cu lapte, dar nu lapte obisnuit, ci lapte praf, dintr-acela pentru bebelusi. Repet, numai cu asta... Vezi ce merge la tine. Sanatate, Julie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanal Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 eu am luat renie in timpul sarcinii, ptr. ca aveam ulcer..si am inteles ca numai asta-i permis in sarcina??!!! asa ca intreaba dr. sarcian usoara in continuare Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombonica27 Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 Draga ODAIANA Incearca sa mananci un covrigel sau biscuit uscat, cand ai arsuri la stomac, de obicei absoarbe sucul gastric si trece foarte repede. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piatra lunii Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 Eu stiam de banane ca-s bune sa calmeze durerile de stomac.Citisem pe undeva, dar eu si simt ca-mi fac bine,chiar de nu pot spune ca am dureri sau arsuri, mai curand cand nu mananc la timp. Poate incerci si branza de vaci. Sau miere de albine. Uneori simti si singura ce iti face bine. Piatra lunii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxana77 Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 Buna! Eu sunt insarcinata in 32 de saptamani si am arsuri de simpt ca-m ia gatul foc. Arsurile imi trec cu lapte si pepene rosu. Dupa ce mananc pepene nu mai am nimic. Incearca si tu. Roxyy su bb din burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 trece garantat cu maalox si cu ceai de galbenele...si cu zeama ed cartof crud.crede-ma pe cuvant:), cat am avut eu de tras cu arsurile astea... ariel http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1 http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 Draga Daiana, Eu in timpul sarcinii nu am avut asa arsuri, singurul lucru de care am scapat. Insa, in timpul facultatii am facut un "pui" de ulcer si am avut parte de niste arsuri ingrozitoare. Beam, cum spune si ariel, zeama de cartof crud. Incearca si vezi cum iti merge, asta in cazul in care n-o sa-ti vina sa versi de la ea. Te pup, Manu http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raluca Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 MORCOV CRUD- remediu care functioneaza la mine 100% Raluca si Ilinca (1 an si 6 luni) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabid Postat Iulie 17, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2003 Bb-ita mea a avut par mare.Se spune ca atunci cand ai arsuri creste parul lui bb.Am avut arsuri ingrozitoare.Orice mancam imi provoca arsuri.Ajunsesem sa sughit din cauza stomacului.Eu mancam un pic de covrig sau coaja de paine ori lapte si trageam adanc aer in piept. Te pup, Gabi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.