ruxi Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Eu chiar pot spune ca am o soacra buna, cu care ma inteleg la fel de bine cum ma inteleg cu mama mea. Si cu mama ma inteleg foarte bine. Desi relatia noastra a debutat furtunos, cu tunete si fulgere ( doua berbece cu ditamai coarnele ), cu promisiunea mea ca nu voi mai calca niciodata in casa aia, totul s-a schimbat atunci cand a venit, in scurt timp, la mine cu mana intinsa spunandu-mi ca a gresit. Ne cunoastem de 5 ani, ne intelegem foarte bine, tinem foarte mult una la alta. In toti acesti ani a fost un srijin nemaipomenit pentru noi. De multe ori s-a intamplat sa se alieze cu mine impotriva baiatului ei. E o femeie extraordinara. Va doresc si voua astfel de soacre!!! [:X][pup] Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petruta Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Sa iti traiasca ! Petruta & bb Mihai [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krissias Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Indra super!Am ris cu pofta si trebuie sa povestesc patania mea cu soacra(care intre timp este Ex-soacra) Alexandra avea aproape un an ,iar eu incepeam in acelasi timp si scoala de soferi si un curs de contabilitate ,asa ca eram legata de miini si de picioare si a trebuit s-o plasez la tara.[bang][bang][bang] Am fost avertizata sa nu-mi fac aparatia pt.a nu da copilul peste cap(si aici nu era vorba despre vreun numar acrobatic).Bun ,zic dar eu vreau totusi sa-mi vad copilul intre doua examene. [vrajitor][vrajitor]Am aterizat pe nepusa masa si am constatat urmatoarele.Una bucata copil ,dezbracat pina la chiloti cu toate bibelourile imprastiate in jurul ei ,carti rupte ,luminari la nas si o bucata de mamaliga linga ea pe covor (cu par ,scame si ce-o mai fi fost)in cazul in care doreste sa i-a masa in stil haiducesc.[haibat][haibat][haibat][haibat]am intrebat politicoasa ce se intimpla si raspunsul a fost:nu vezi copilul se joaca,nu ca la tine ca nu-i dai voie sa se joace cu jucariile(de cind sint bibelourile jucarii)si aici sta si ea dezbracata ,ca destul o infofolesti tu la voi la bloc. O pescuiesc pe Alex dupa jos si constat ca incepe si-si musca un deget dupa care incepe intr-o romana de balta cevade genul:mama ma-ti.[neand][neand][neand] In acest moment intra triumfal tatal copilului care ramine socat de ceea-ce vede si de comun acord hotarirea este luata:acasa ca aici nu-i de ea. Plinsete si argumente ca-i mai bine la tara pt. copil nu au avut ecoul scontat.Poate sa spuna cineva ca nu era o soacra buna?[duel][duel] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danat Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Tu ai vorbit la propriu sau la figurat? Ca prea e minunat ce scrii ca sa fie adevarata ta parere.... Sa dea Domnul sa fie asa! Iar fraza cu "eu am mai crescut si altii" sau " pe tine cum te-am crescut" imi ridica tensiunea si parul din cap [bang]! Si ma astept sa o aud si eu la un moment dat...[haibat] danat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indra Postat Iulie 22, 2003 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Una peste alta am o soacra BUNA! Ii sint recunoscatoare ca sta cu fata in timp ce sint la servici, imi iubeste la nebunie copilul si in final asta este tot ceea ce conteaza..... restul e amuzament![bis][bis][bis] Dana & Anisia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danat Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Indra, cumva soakra ta intra pe forum pe dc? Si poate vedea mesajele tale? [:D] danat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilib72 Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Lasa ca-i bine [;)] mai profita [:D] lili & [copil] daria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Daca la povestea Indrei am ras, la povestea ta Krissias a fost de-a dreptul mortala! Cam asa am patit si eu in rarele dati cand am lasat-o pe Diana numai cu soacra-mea. Oricum ele stiu tot ce e mai bine, la ele mananaca ce cel mai mult si asa mai departe... eu o gaseam pe Diana mozolita toata de mancare si cotrobaind peste tot si chiar a manzgalit peretii nou vopsiti, ceea ce acasa nu facuse... "si ce daca", "daca face ea nu e nimic..." astea sunt raspunsurile date. Si tineti cont ca Diana statea 3-5 ore maxim acolo cat eram eu la servici... [*] Dana si Diana-Maria [*] http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072 paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorana Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Pai la tine e super bine Indra! La mine soacra stie f. bine cum se cresc copiii - la 1 luna: hainutele se spala cu detergent (sa fie copilu' rezistent - ca n-are cum sa aiba pielea sensibila ?!?!), laptele praf se face mai concentrat decat scrie pe cutie (era sa [mariaj], ca [blabla][haibat][haibat] vreo ora cand am auzit). Acum (la aproape 10 luni): poate manca orice (sare, condimente, carne de porc friptura, etc), sa stea singura sa joace (a mea nu sta nici o secunda ca a invatat sa mearga), etc. Va dati seama ca soacra mea isi vede nepoata cca. 1 ora, o data la 2 saptamani, sub supraveghere. bb Monica si Sorana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochinegri Postat Iulie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2003 Too good to be true, but if you're happy .... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.