Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Soacra in toata perfectiunea ei

Recommended Posts

Eu chiar pot spune ca am o soacra buna, cu care ma inteleg la fel de bine cum ma inteleg cu mama mea. Si cu mama ma inteleg foarte bine. Desi relatia noastra a debutat furtunos, cu tunete si fulgere ( doua berbece cu ditamai coarnele ), cu promisiunea mea ca nu voi mai calca niciodata in casa aia, totul s-a schimbat atunci cand a venit, in scurt timp, la mine cu mana intinsa spunandu-mi ca a gresit. Ne cunoastem de 5 ani, ne intelegem foarte bine, tinem foarte mult una la alta. In toti acesti ani a fost un srijin nemaipomenit pentru noi. De multe ori s-a intamplat sa se alieze cu mine impotriva baiatului ei. E o femeie extraordinara. Va doresc si voua astfel de soacre!!! [:X][pup] Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Indra super!Am ris cu pofta si trebuie sa povestesc patania mea cu soacra(care intre timp este Ex-soacra) Alexandra avea aproape un an ,iar eu incepeam in acelasi timp si scoala de soferi si un curs de contabilitate ,asa ca eram legata de miini si de picioare si a trebuit s-o plasez la tara.[bang][bang][bang] Am fost avertizata sa nu-mi fac aparatia pt.a nu da copilul peste cap(si aici nu era vorba despre vreun numar acrobatic).Bun ,zic dar eu vreau totusi sa-mi vad copilul intre doua examene. [vrajitor][vrajitor]Am aterizat pe nepusa masa si am constatat urmatoarele.Una bucata copil ,dezbracat pina la chiloti cu toate bibelourile imprastiate in jurul ei ,carti rupte ,luminari la nas si o bucata de mamaliga linga ea pe covor (cu par ,scame si ce-o mai fi fost)in cazul in care doreste sa i-a masa in stil haiducesc.[haibat][haibat][haibat][haibat]am intrebat politicoasa ce se intimpla si raspunsul a fost:nu vezi copilul se joaca,nu ca la tine ca nu-i dai voie sa se joace cu jucariile(de cind sint bibelourile jucarii)si aici sta si ea dezbracata ,ca destul o infofolesti tu la voi la bloc. O pescuiesc pe Alex dupa jos si constat ca incepe si-si musca un deget dupa care incepe intr-o romana de balta cevade genul:mama ma-ti.[neand][neand][neand] In acest moment intra triumfal tatal copilului care ramine socat de ceea-ce vede si de comun acord hotarirea este luata:acasa ca aici nu-i de ea. Plinsete si argumente ca-i mai bine la tara pt. copil nu au avut ecoul scontat.Poate sa spuna cineva ca nu era o soacra buna?[duel][duel]

Tu ai vorbit la propriu sau la figurat? Ca prea e minunat ce scrii ca sa fie adevarata ta parere.... Sa dea Domnul sa fie asa! Iar fraza cu "eu am mai crescut si altii" sau " pe tine cum te-am crescut" imi ridica tensiunea si parul din cap [bang]! Si ma astept sa o aud si eu la un moment dat...[haibat] danat

Una peste alta am o soacra BUNA! Ii sint recunoscatoare ca sta cu fata in timp ce sint la servici, imi iubeste la nebunie copilul si in final asta este tot ceea ce conteaza..... restul e amuzament![bis][bis][bis] Dana & Anisia

Daca la povestea Indrei am ras, la povestea ta Krissias a fost de-a dreptul mortala! Cam asa am patit si eu in rarele dati cand am lasat-o pe Diana numai cu soacra-mea. Oricum ele stiu tot ce e mai bine, la ele mananaca ce cel mai mult si asa mai departe... eu o gaseam pe Diana mozolita toata de mancare si cotrobaind peste tot si chiar a manzgalit peretii nou vopsiti, ceea ce acasa nu facuse... "si ce daca", "daca face ea nu e nimic..." astea sunt raspunsurile date. Si tineti cont ca Diana statea 3-5 ore maxim acolo cat eram eu la servici... [*] Dana si Diana-Maria [*] http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072 paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Pai la tine e super bine Indra! La mine soacra stie f. bine cum se cresc copiii - la 1 luna: hainutele se spala cu detergent (sa fie copilu' rezistent - ca n-are cum sa aiba pielea sensibila ?!?!), laptele praf se face mai concentrat decat scrie pe cutie (era sa [mariaj], ca [blabla][haibat][haibat] vreo ora cand am auzit). Acum (la aproape 10 luni): poate manca orice (sare, condimente, carne de porc friptura, etc), sa stea singura sa joace (a mea nu sta nici o secunda ca a invatat sa mearga), etc. Va dati seama ca soacra mea isi vede nepoata cca. 1 ora, o data la 2 saptamani, sub supraveghere. bb Monica si Sorana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...