Otilia Postat Iulie 23, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2003 Mie imi place, pentru fetite, ZAZIE :))) (pentru orice eventualitate, scriu si cum se pronunta: ZAZi) :p Otilia&LaAdelita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cl Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Pe al meu il cheama Ursache. Cand era pui semana cu un ursulet si nu avea coada (din nastere!). Dupa o saptamana [:D] am constatat ca este fetita! Da' se obisnuise cu numele, asa ca nu i l-am mai schimbat! Ursache a ramas. Uneori ii mai spun si simplu: Catel! [:D] Bafta la alegerea numelui si sa ni-l spui si noua. Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Violeta Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Tara, Cleo, Vanda.[cool] Cu drag, Violeta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romana_74 Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Pe cainii mei ii cheama Ralph si Doris, dar ti-as sugera niste nume de fetite...AGATA, AKIRO, ARA, AKITA, AMAZON, ASTRID, MAYA, DIDA, RITA, LUNA, SUZY, MARA, VERA...si daca mai am inspiratie, mai revin! romana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clara Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 ALMA, RONIÞA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jasmine Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Pe moment n-am idei pt nume.Dar pot sa-ti dau un sfat : desi o sa fie greu,trebuie sa fii foarte ferma cu un pui de rottweiler.Sunt caini cu multa personalitate,au tendinta de a prelua comanda.Gandeste-te cat de mare se va face.Trebuie sa te impui in fata lui cat e mic,ca pe urma.... Sunt tare dragalasi cand sunt mici,ca niste pui de urs.Te topesti de dragul lor si e greu sa fii un stapan "ferm",dar trebuie,pt binele tau dar si al lui. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meme Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Eu am doua cateluse:un teckel-Joujou(se citeste Juju) si o maidaneza-Tina. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otilia Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Joujou = jucarie (in franceza) Iar mai vin cu o idee: YSIS (se citeste YZIS). E nume de fetita :) Sa ne spui cum ai botezat-o pina la urma, sa stim si noi cine este nasica [berica] [pup] Otilia&LaAdelita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Pe catelusa noastra ( terra nova) o cheama SARA si fiind un nume relativ simplu a raspuns la el inca de cand era micuta.. Lili Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anis Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Eu am 3 catelusi..mama si cei 2 pui.....unul e bichon frise si 2 sunt bichon maltese. Mama: Cichita (Cichi alintata) Puiul baibat:Pif Puiul fata:Daisy [pup] AniS Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.