Veronicai Postat Septembrie 9, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2003 Pe cand petrecerea???? [cheers][cheers][cheers][cheers] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ymellda Postat Septembrie 10, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2003 FELICITARI !!!!! DA, DA, PETRECERE ON-LINE !!!! Alina si [copil] Andra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad_risnov Postat Septembrie 11, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2003 La mai mare!!! pentru mine acest forum este o adevarata binecuvantare. Am aflat o gramada de chestii noi, mi s-a raspuns la o multime de intrebari si m-am bucurat cand am putut si eu impartasi altora din experienta mea. Deja nu pot concepe o zi fara sa intru aici sa vad ce s-a mai scris. Acum ii inteleg pe cei dependenti de internet!!! Multumesc pt. ca existati! Adriana [gravi]in 18 saptamani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana nitoi Postat Septembrie 16, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2003 La cat mai multi membri si ani! Dana si Tudoras! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriela B. Postat Septembrie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2003 Sa tragem un chef virtual cu totii si la 10 000 membri! [alcool] [flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina constantin Postat Septembrie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2003 si la mai mare!!!!!!!!![alcool][alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Septembrie 22, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2003 ...si uite-asa, in scurt timp o sa se schimbe denumirea acestui subiect fiindca o sa se ajunga la 5000 de membri!!! Tot respectul, DC! ________________________ Think pink! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanna Postat Septembrie 25, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2003 Felicitari DC... si la cat mai multi membrii!!! Hanna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MonicaGj Postat Septembrie 26, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 26, 2003 Felicitari mai oameni buni. Da' io stau si ma gandesc, daca le vine la toti sa intre in acelasi timp la chat... ce faci admin? [berica] Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudia G Postat Septembrie 26, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 26, 2003 Felicitari si la cat mai multi membrii![il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.