biankita Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Nu trebuie sa uitam ca prin intermediul [dc]unii shi-au alinat cate un offf, altzii s-au amuzat, altzii au mai uitat ca se afla printre straini( pentru fetele din alte tzari) , unii shi-au gasit prieteni, altzii au aflat un doctor bun, etc.etc.etc. Multzumim Despre Copii! O idee excelenta! De aceea ne-am strans 4000! ca la o petrecere buna! biankita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciufulici Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 [cool] Ati numarat si pe [copil][copil][copil]? Daca nu, e bine sa o faceti. In acest caz suntem mai multi. Ei ne tin aici pe toti. Nu credeti?[;)] Succese depline tuturor membrilor si la cei care au avut initiativa cu gazduirea forumului le doresc membrii activi cat mai multi. [cheers] de la 2x Ciufulici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otilia Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 , ce record!!! Felicitari, [dc], si la mai mare!!! Si eu ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate unica si frumoasa! [cheers] Otilia&LaAdelita id="Comic Sans MS">id="violet"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilma Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Felicitari Mirela, Florin! Sa fie intr-un ceas bun si la mai mare (multi useri)! [cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariaa Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Felicirati [dc],Mirela si Florin. Ma simt speciala si deosebita ca fac parte din aceasta comunitate unica.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 [flo]Felicitari la toata lumea. Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelia Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 La mai mult si "Toujours en TOP"si o mica rugaminte ,pentru ADMIN,am putea recupera dupa Forumul vechi data inscrierii la desprecopii.com ? caci mi-ar face mare placere sa -mi aduc aminte cind m-am inregistrat in realitate aici!!!!!!!id="Comic Sans MS">id="size4">id="red">[cheers][cheers][nl] AuraGalerne Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korinna Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 FELICITARI....personal cred ca aici,pe Dc este cel mai activ forum romanesc....si cel mai vizitat site..care nu are ca tema[sm]....lucrurile si subiectele deochiate:) KORINA mamica x 2 http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408 http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruscus Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 felicitari!id="Comic Sans MS">id="size4">id="blue"> multumesc familiei DC e cea mai minumata si cea mai mare[flo][flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danat Postat Iulie 24, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2003 Felicitari inca o data pentru ideea voastra minunata de a ne uni prin si pentru dragostea fata de copii! Cred ca va creste inima cand vedeti numarul de membri care creste pe zi ce trece ... sunteti mi-nu-natzi! [flo] danat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.