Victoria Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Mariana, pai lasa-i mancare de seara, si nu te mai trezeste... Pasta aia nu are contraindicatii, nu are saruri, ca si eu am grija de rinichii motanului meu. Problema mea acum e ca pishorcosul de motan (asa il alintam el face saracul, la punct fix) atunci cand mananca, imprastie resturi de carnitza/cronzanele si pe langa farfurioara, si pana apuc eu sa strang SE ADUNA FURNICI!!!! Am gasit azi castronelul cu cronzanele plin de furnici[bang][bang] Si stau la bloc, la et. 4[bang][bang] Ce ma fac? V. veni, vidi, Victorie! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilis Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Victoria, exista o solutie la farmaciile veterinare (cred ca se numeste regent sau ceva de genul asta) si o dizolvi in apa si o dai pe jos, pe unde iti vin furnicile. Este fff buna si ptr gandaci si nici nu este toxica ptr pisici si caini. tilis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_flo Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Am incercat si varianta cu lasatul farfuriutei cu ceva mancare in ea. Am si acum aceeasi cantitate de granule de "mofturoase" in farfurie. Nici nu s-a atins de ele macar. A gustat 1-2 atunci, proaspete si gata. Si a trecut o saptamana de cand i le-am cumparat. Are 100g puse in farfuriuta, la discretie. La fel am incercat si cu alte preparate. Mananca o inghititura, maxim doua si gata. Prefera sa moara de foame decat sa manance. Astazi, de exemplu, a mancat exact 2 linguri de ton maruntit din conserva. N-a vrut mai mult. Am sa incerc sa-i dau pasta, poate se schimba nitel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gongutza Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Se pare ca nu doar al meu mananca numai noaptea si si atunci doar atat cat sa nu moara de foame.La pieptul de pui si el maiuna ca un apucat,dar de mancat il mananca doar daca i-l dau din mana.Seara ma face sa i pun bobite proaspete in bol,chiar daca e plin respectivul bol,si doar atunci mananca doua trei si apoi scutura din labuta,zici ca-i dau whiskas,nu royal canin indoor/sensible 33 sau purina indoor.Cateodata imi vine sa-l iau de coada si sa-l arunc ca e asa de mofturos,dar mama imi aduce aminte ca la fel sunt si eu la mancare...si oricum nu m-ar lasa inima[:D] Nu va mai faceti griji ca nu mananca,o sa recupereze la toamna,iarna. pupici adina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Candy Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Hey, pisicoaselor, da' stiu ca ati scris azi! O pagina intreaga! Subiectul asta e in top de top, ce parfumuri, pisici sau bebei... Subictul pisicos le bate la fundu' gol! Victoria, trebuie sa rectific: am 6 pisici, 5 dame si un motan in devenire. Ei, ma taie careva???[cool][cool] Si mai sunt unii mici pe drum, ca fiind in honeymoon si nesupravegheate, vreo 2 si-au facut de cap si acuma-s seduse si abandonate. Si burtoase. Fanta mea ignora cu desavarsire soricimea, cred ca pot sa joace tontoroiu' in jurul ei. Celelalte mai prind, se joaca cu ei si-mi aduc cadavrele plocon la usa, sa-mi arate ce pisici de isprava sunt! Dar de, Fanta e o printesa, ea nu se coboara de pe tronul ei. Si culmea, si puii ei sunt mai cu motz si se joaca mai mult intre ei! Acuma sa nu credeti ca le pregatesc special pizza sau spaghetti, dar cand sunt, se da in vant dupa ele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilis Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Mariana, exista o mancare (la farmaciile veterinare sau magazinele de specialitate) speciala pentru pisici mofturoase. Eu cu mancarea asta am reusit sa-l ingras pe Bogus al meu. tilis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Candy Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Am scris prostii... vroiam sa zic ca eu fiind plecata in honeymoon si ele ramanand acasa, singure cu hormonii... inevitabilul s-a produs. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 quote:Originally posted by tilisVictoria, exista o solutie la farmaciile veterinare (cred ca se numeste regent sau ceva de genul asta) si o dizolvi in apa si o dai pe jos, pe unde iti vin furnicile. Este fff buna si ptr gandaci si nici nu este toxica ptr pisici si caini.[pis]tilisid="quote">id="quote">REGENT NU ESTE AVIZAT PENTRU FOLOSIRE IN LOCUINTE, SI ESTE TOXIC!!!!!!!!!! CREDETI-MA , LUCREZ IN DOMENIU SI STIU, TOCMAI DE AIA IMI BATEAM CAPUL CU CE SA DAU....Nu dati prin casa cu tot felul de chimicale, pisica trece, se spala pe labute des, apoi... Doamne fereste!!!!!!!!!Eu clatesc si dupa ce dau cu Domestos, ca sa nu-i ajunga pe labe....V.veni, vidi, Victorie! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilis Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Victoria, nu sunt sigura ca se numeste regent, dar stiu ca mi l-a recomandat un tip care este medic veterinar. Solutia se foloseste la stropit cartofii daca se dizolva in 10-15 litri apa, dar ptr gandacii de apartament se dizolva intr-un litru de apa. Am sa revin cu numele produsului atanci cand o sa-l stiu cu exactitate. Va pup, tilis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelia-daniela Postat August 28, 2003 Raport Distribuie Postat August 28, 2003 Hey, mi-a venit ideea salvatoare, cum sä faceti pisica sä mänince si sä tineti si furnicile la distantä!!![:D] Puneti niste lipici in jurul castronului si asa rämine si pisica acolo ( tre´sä mänince cä altfel moare de plictisealä!!!), si furnicile lacome!!![:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Cred cä v-ati dat seama cä am glumit!!!...dar am ris cu lacrimi, la ideea asta!! Iubesc pisicile la nebunie, dar mai fac si glumite cu ele!!!...lu´motanu meu i-am fäcut o sapcä cu cozoroc si cu elastic!!!...aratä mortal cu ea, numai cä nu vrea sä o poarte!!![q]...are si gäuri pt. urechi, dar nu intelege cä-i stä bine, si pace!!!...pinä la urmä l-am inteles, si l-am läsat in pace. Dar eu nu m-am läsat niciodatä condusä de el!!!...cind a fäcut mofturi la mincare, l-am certat, i-am arätat castronul plin ( si el stie f. bine cind sint supäratä pe el ) si nu i-am pus altceva de mincare!!!...pinä la urmä a mincat, dupä care l-am läudat!! Avea alt obicei urit...noaptea dormea la picioarele mele si cind imi intindeam si eu picioarele, bäga laba pe sub päturä si mä agäta cu ghearele!!!...asa m-am speriat!! Prima datä a scäpat, dar a 2-a oarä, l-am catapultat cit colo, cu piciorul!!!...s-a auzit in linistea noptii un boom mare, la care sotul mä intreabä ce s-a intimplat, iar eu i-am räspuns f. normal: " cä Pussy zboarä prin casä", dupä care am visat dulce. De atunci, nici cä s-a mai luat de mine!!! Dar eu sint aia, care il bagä cel mai mult in seamä...ca e de bine, cä e de räu, nu are importantä!!!...motanul ästa mä iubeste atit de tare, cä se mirä si ai mei de ce!!! Stie el de ce!!![;)] Pupici de la Cami.id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.