Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Nici io, nici io!!! Mi-au lispsit discutiile despre blanoase! Ce-i tot dati cu 5 matze, am 6 in total, 5 sunt numa' damele, iar unul e un mota de 4 luni. Acum suntem in perioada prenatala (3 sigur), asa ca in curand ne marim familia!

Ale mele au facut o pasiune pentru Sheba hrana umeda, mi-a adus o prietena din Germania, cred ca asta le-a placut cel mai mult din tot ce au mancat la viata lor! In schimb, foarte rar mananca peste, numai daca e pane si de la cod in sus - la hering, merlucius - vin, miros in sila si pleaca...[bang] Ale voastre papa peste?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 218
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mey, fetelor, mey, al meu nu a pus in viata lui botu' pe peste. Cah, nici nu vine sa-l miroasa, e ciufut rau!

Miauna la pui, ii dau, il miroase si pleaca.

Sheba a mancat si el candva, acum e kk, nu-i mai place. Iarna mai mananca mancare umeda ca vara rontaie la boabele alea in disperare :))

Va pup, pisicoaselor [pup]!!!

PS. nici mie nu mi-a mers desprecopii.com si mi-a fost dor de voi.

[pis]

tilis

Viata e prea scurta ca sa fii normala!

Buna pisicoantzelor, iata ca revin si eu cu noi stiri.

Dupa cum va spuneam Yogi are probleme cu blana si ficatul, e slabanog la cei 5 ani desi are aproape un metru (e cam lungan, seamana cu stapanii).

Dupa indelungi priviri cersetoare a acceptat sa manance pliculetze de Friskies in loc de Whiskas, si graunte pentru mofturoase.

Urmandu-va sfatul tin sa va anunt ca Yogi a luat ceva in greutate, si tare ma bucur, doar cu parul nu am rezolvat inca problema, dar ii vine si ei randul.

In rest nu vrea sa bage nimic in gura (decat o viespe acum cateva zile de i s-a umflacit buza pe partea stanga, dar era haios, parca zambea tot timpul). Poate sa stea carnea pe masa ca nu se atinge de ea. In schimb e asistent bucatar, are scaunul lui asezat langa masa si priveste ce faci si cum faci de ai senzatia la un moment dat ca te atentioneaza daca gresesti. Trebuie sa-i pun si lui un sort si o boneta si plecam noi de la bucatarie sa ramana el sa faca toate, cred ca invatat ceva retete.

Mey, si al meu eu un fel de bucatar, numai ca el unul galagios, nevoie mare! Cand intri in bucatarie tu gatesti, el sta cu ochii pe geam la vrabiute si porumbei (le da mama sa manance pe pervazul de la geam si ei vin zilnic) si se linge pe botic.

Chiar a prins acum 2-3 ani doua vrabiute. Pe prima a venit victorios sa mi-o arate si cand am inceput sa urlu la el i-a dat drumu'. Pe a doua a prins-o pe sestache, l-am auzit in balcon ca fosnea ceva si m-am dus si ia dat repede drumu', ca stia ce patise prima oara.

Si mai zice lumea ca nu sunt inteligenti!!! De atunci nu a mai atentat la vieti pasaresti, se multumeste doar cu privitu'

Va pup!!!

tilis

Viata e prea scurta ca sa fii normala!

Eu am biroul lipit de perete, imediat sub geam. Si am si-un pom care are crengile pana la mine, si vin vrabiute si canta. Sa-l vedeti pe Tazz cum pandeste momentul si ataca vrabiutele. Din pacate ptr el, geamul acela sta mai mereu inchis. [bang] Si in viteza lui nu vede ca e geam acolo. E tare haios cand lipeste boticul de geam si incearca sa muste vrabiuta de pe creanga.

Da....blanosii nostrii se cam aseamana...doar ca al meu ademeneste pasarile pe balcon mieunand(prima data cand l-am auzit facand asa am crezut ca e bolnav),dar mi-am dat seama ca vorbeste cu pasarile....apoi se face mic mic desi numai mic nu e ca e lungan si are 5kile si un pic[:D],ciuleste urechioasele,misca coada nervos si apoi se napusteste cu gherutele deschise mieunand asupra pasarilo care bineinteles ca fal,fal,fal...in trei ani de viatza a prins si el una bucata pasare...in rest ne rezumam la albine,muste,fluturi...chestii mici care nu necesita mare efort[:D]

Peste mananca,ca de n-ar fi pestele ar trai cu bobite doar...dar si aici facem mofturi...doar merlucius file,far piele...doar carnita alba alba....Acum ca a mai venit racoarea doarme si el mai linistit,nu se mai lungeste pe gresie sau langa frigider.

In bucatarie suntem adjuncti sef...doar ca uneori trebuie si el sa mirose ce faci acolo ca altfel e jale....a sta si cand am facut zacusca si i curgeau lacrimioarele din ochisori zici ca jelea ca o baba cand a tocat mama ceapa...dar nu s-a miscat de acolo.Icre mananca ale voastre paroase animale?

Pupici

adina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...