Marina Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 aku nu vreau sa fiu rea ca poate sunt ziaristi pe aici (papa nu da[neand])..poate lucrati pe la ev zilei (iar nu dati) ...da stiti ca i se spunea intr-o vreme excrementul zilei. Acum daca e omu' frustrat noi ce sa mai zicem[:p] marina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilib72 Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 Hm, s-a trezit si el scriind acolo...poate nu-si facuse norma.id="green">id="Comic Sans MS"> [:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roisin Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 Dom'le, io-s insarcinata, m-am maritat cand burta incepuse sa se cam vada, am si servici, si intentionez sa ma mai duc la el, chiar si cu cupil, mi-am facut si poze la burta (e drept ca nu nude si nu apar in reviste)... acuma, ce nu ma prind eu: sunt emancipata sau nu? Serios vorbind, "articolul" este o rusine, din pacate nu e singurul, iar presa nostra si-a cam facut un obicei din a da cu bata in balta pe diverse teme. Asta inca nu fusese "abordata". Nu pot sa inteleg insa de unde gasesc ziarele atatia jurnalisti lipsiti de talent... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grace Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 E cu pluta saracu'.... Nu vad legatura dintre barza si prefectura!? In mintea lui faptul ca o femeie sa aiba cariera inseamna emancipare, emancipare care exclude dreptul de a avea o familie, copiii. Se pare ca de emanciparea femeilor doar unii barbati mai fac caz ca noi femeile am trecut cu mult, mult, mult timp in urma de stadiul asta. Cred ca mesajul 'mnealui este urmatorul: femei din toata lumea care aveti o cariera nu aveti voie sub nici o forma, este interzis cu desavirsire sa iti etalezi viata de familie in public. Este incredibil cum femeile reusesc sa-i incurce pe de-alde unii, adica, alegeti: ori cariera ori familia. Ambele nu pot coexista este inadmisibil. Eu asa am inteles... gresesc? O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biankita Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 titlul e beton shi anuntza calitatea reportajului. ca la evenimentul zilei, nici nu ma mira atata incoerentza, analfabetism social, misoginism de doi lei shi prost gust cat cuprinde. beax biankita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissy Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 Oare de ce initial am zis ca mai bine nu ma bag?? Ca si autorul, am admirat-o pe Andreea Esca pentru latura opusa aceleia pe care o etaleaza acum. 'Baiatul' asta nu stiu cum scrie de obicei, dar acum a scris ceva care mi-a placut. Dupa cum stiti, controversele nasc progresul... WWW (WIN WITHOUT WAR) foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cl Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 Din pacate, sunt multi barbati care gandesc ca el! Conceptii de ev mediu! Probabil ca vor mai trece 1000 de ani ca sa se schimbe niste prejudecati! Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julie Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 Articolul n-are nici o noima, mi se pare, insa pe de alta parte emanciparea (mai ales a femeii) e o notiune inteleasa gresit in Romania. Imi pare rau pentru Esca, primul lucru care m-am intrebat, atunci cand am auzit de poza, a fost daca nu o mai platesc aia de la ProTv. Nu cred ca e de conceput, intr-o tara occidentala, ca un jurnalist de televiziune, mai ales cel care prezinta jurnalul principal de stiri, sa apara in asemenea posturi. Si in general acesti jurnalisti semneaza niste contracte foarte stricte, avand in vedere ca ajung sa fie identificati cu postul tv sau cu jurnalul de stiri (asta e si scopul, de altfel) si sunt platiti pe masura. Repet, vorbesc despre jurnalisti, nu despre actori/actrite. In afara de renuntarea la false pudori si sisteme de valori considerate anacronice, emanciparea e insa cu totul altceva decat sa te prezinti lumii in pielea goala. Parerea mea. Julie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 julie da ai vazut pozele andreei esca....nu sunt chiar genul playboy si sincer nici jurnalul protv nu e chiar cea mai sobra emisiune marina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julie Postat Iulie 30, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2003 Ma refer la gestul de a poza goala ca demonstratie/exemplu de emancipare, nu ma intereseaza calitatea pozelor. Pe mine personal un asemenea gest nu ma convinge ca persoana cu pricina e emancipata (iar folosesc cuvantul), ci mai degraba ca vrea sa fie si ca nu gaseste alt mod, mai putin primitiv, sa se declare ca fiind. Vorbesc, din nou, de un jurnalist (de stiri, subliniez) de la un post tv care doreste sa fie in top. Jurnalele de stiri de la ProTv se pot urmari si pe net, Marina, asa ca sunt in cunostinta de cauza. Din nou, vorbesc in nume propriu. Julie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.