Andrada Publicat August 6, 2003 Raport Distribuie Publicat August 6, 2003 http://www.evz.ro/externe/?news_id=128009 Cum ar fi haine la spray? Dati-mi si mie sprayul ala de haina de blana, da si ala de pantofi cui? L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante Iubirea misca soarele si celelate stele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missiday Postat August 6, 2003 Raport Distribuie Postat August 6, 2003 Ha,ha, ha, pentru mine e super, vreau shi eu!!!Ca din liceu ma certa mama cand plecam cu fusta shi sandale dar fara ciorapi(nu-i suport vara);in sfarsit i se va indeplini voia, voi arata "ca o doamna" [:p]. Missiday Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat August 6, 2003 Raport Distribuie Postat August 6, 2003 Cum se dau jos? [8)] LAURA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missiday Postat August 6, 2003 Raport Distribuie Postat August 6, 2003 quote:Originally posted by Lauraa Cum se dau jos? [8)] LAURA Cu greu!!![:)] Missiday Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
descintec Postat August 6, 2003 Raport Distribuie Postat August 6, 2003 quote:Originally posted by Lauraa Cum se dau jos? [8)] LAURA daca s-ar adauga si ceva arome, ar fi numa buni de.....lins [;)] D. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiG Postat August 6, 2003 Raport Distribuie Postat August 6, 2003 Era clar ca numai japo puteau inventa asa ceva. Am vazut acum citeva luni pe "discovery" un reportaj cu noua moda in Japonia (fetele din Japonia ne pot confirma sau infirma): fustele aveau un asa model ca puteai sa juri ca tipa are o fusta transparenta prin care i se vad chiloteii. Ma rog, nu mai tin bine minte, parca erau si bluze la fel, se vedea sutienul...Voi ati vazut? Ideea pare interesanta. As fi curioasa cum arata pe picior...Si mie mi-a spus mama ca o adevarata doamna nu merge fara ciorapi...mai ales daca mergi "undeva". GabiG Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cary Postat August 6, 2003 Raport Distribuie Postat August 6, 2003 Cum se fac cand se rup?? Le fuge firul si se pot"remaia"???? Oare sunt pe diferite nuante??? Pentru nuanta se schimba spray-ul sau se foloseste un picment???? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat August 6, 2003 Raport Distribuie Postat August 6, 2003 Hihihi..si io ma gandeam cum faci cand li se duce firu'!!! Smuciti japonezii astia, toate prostiile le inventeaza, aveam si io pe niste cd-uri cateva poze cu fustele alea de ziceai ca li se vad chilotii Oana_B Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninaM Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Mai fetelor...p-aci moda e shuchie rau...Sprayul inlocuitor de ciorapi inca nu am vazut,dar caut...Mie m-i se pare haios,iar japonezii fac din kk bici,cum se spune...Vorba Andradei,spray pt.pantofi si blanuri nu fac???Hehehe... Nina&Alex Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.