Administrators desprecopii Publicat August 8, 2003 Administrators Raport Distribuie Publicat August 8, 2003 iata plaja din Haga in vreme de canicula : [img]http://www.telegraaf.nl/krant/wereldfotos/fotos/9.jpg [/img] Pentru parinti... despre copii! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina78 Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Dumnezeule mare[:0] N-am vazut in viata mea atata lume pe o plaja[:0][:0][:0] [si-eu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Uaaauuu, ce furnicar! [:X][pup] Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cl Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Maaaammmaaa! Mie mi-ar trece cheful da plaja![:D] Numai la gandul ca o rupe Alex la fuga sa intre in apa si l-as putea pierde...Si atata lume! Nici eu n-as suporta! Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petruta Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Aici, merge traba cu pozaru' care striga : " Facem poze gratuite pentru fete parasite ! "[:D] Cum mai reusesc sa se regaseasca daca unul pleaca dupa ceva sau merge sa se balaceasca in apa? Petruta & bb Mihai [copil] http://community.webshots.com/user/gabrielmil Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana P Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Sa intelegem ca hagaienii s-au mutata cu totii pe plaja? Cred ca de atata suflare, va fi mai cald pe plaja decat in oras. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gdl Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Mda... si eu care voiam sa merg pe plaja miine... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biankita Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 valeleu , arata ca plaja din mamaia in plin sezon, calci pe oameni nu pe nisip[si-eu] biankita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cl Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Dc, iti arde de glume?[:D] Vrei sa zica lumea: "Astea au inebunit? caldura e de vina, saracele! E doar un biet elefant!". Asta la ora 15,30, ca peste o ora poate iar schimbi poza![:D] Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Bey, io nu vad bine sau cum? Care puzderie de lume ca io in poza aia nu vad decat un tigru? Oana_B Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.