denisa73 Publicat August 11, 2003 Raport Distribuie Publicat August 11, 2003 Ce ma pot face acum,cand am Rh negativ,eu am avut 2 sarcini pierdute(una la 6 saptamani si alta la 10) si o extrauterina si nu am facut niciodata vaccinul contra anticorilor.Urmeu o procedura FIV(sunt in stimulare hormonala),iar maine urmeaza sa ma duc sa imi spuna ziua punctiei.Are rost sa ii spun doctorului lucrul acesta,mai ales ca sunt intr-o tare sraina?si daca da atunci mai poate sa imi faca ceva,ca sa nu apara anticorpi la o eventuala sarcina? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cl Postat August 11, 2003 Raport Distribuie Postat August 11, 2003 Discuta neaparat cu medicul tau! Este fffff important! Sotul tau ce RH are? Daca e tot negativ, poti sta linistita, dar discuta cu medicul! Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisa73 Postat August 11, 2003 Autor Raport Distribuie Postat August 11, 2003 Sotul meu il are pozitiv,de astea imi fac probleme. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aalina Postat August 11, 2003 Raport Distribuie Postat August 11, 2003 Da vorbeste cu medicul. Iti poate face un test sa vada daca ai produs anticorpii la sarcinile precedente. Poate totul va fi in regula. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisa73 Postat August 11, 2003 Autor Raport Distribuie Postat August 11, 2003 Deci se poate face un test,ce m-am linistit.Maine cand ma duc la doctor,o sa intreb sa vedem ce zic si ei.Va dati seama cum raman nemtii de uimiti,ca nu mi s-a facut acel vaccin! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aalina Postat August 11, 2003 Raport Distribuie Postat August 11, 2003 Iti ia sange. Si asa se prind. Iti tin pumnii! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.