Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Va uitati ta tv - protv sau cnn acum ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by papadie

Da si fetitele noastre canadience au ramas pe intuneric. va tinem pumnii fetele sa fie totul bine!

id="quote">id="quote">Si eu!!!Pupici multi(si pentru fetele din USA) si sa se rezolve mai repede, ca v-am simtit lipsa pe chat!!!Missiday
Postat

Nu este cazul sa intram in panica...nu cred ca are de-a face cu ceva gen Sept. 11...coasta estica a Americii de Nord a fost afectata de o pana de electricitate, intr-adevar masiva, inclusiv toata provincia Ontario a Canadei...azi noapte in Toronto la ora 3 am a venit lumina ...din fericire si de la serviciu am avut liber...am inteles ca pana la aceasra ora in New York nu a revenit curentul...sa va pregatiti lumanarele parfumate fetele...si sa ne auzim cu bine,

Cristina

Postat

pe o arie foarte mica in ontario unde am intrat si eu, nu s-a luat curentul. si ma suna ai mei din romania foarte ingrijorati cu ce au vazut la tv. numai bine mi-au dat si mie stiri ca eu n-am avut ieri nici drum la ottawa nici tv sau radio n-am avut timp sa deschid.

oricum massmedia are darul asta de a dramatiza si de a amplifica.

nu zic, se poate termina tragic pt unii daca sunt pe life support sau eu mai stiu in ce situatii dar in rest....se poate si mai rau.id="black">

Adela

http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Postat

eu am stat 24 ore fara curent[bang];si nu va spun ca ma simteam ca in [cusca]fara net,tv doar un amarat de radio;de Angelo ce sa spun saracu era cu telecomanda in mana se chinuia sa puna tv[:(!][q][q][q][q],iar de caldura nu mai spun;din juma,juma de ora eram in [baie][baie][baie]

[canada]arabella & angelo[pup]

Postat

Si noi am stat fara curent 24 de ore, asa ca tati s-a dus pina la urma la vinatoare (piine si apa sterila pentru formula pentru bebe Paul) si s-a intors si cu niste gheata pe care am indesat-o in congelator, cu care ocazie am constatat cu bucurie ca marfa e tot inghetata bocna. Acuma, ca a venit curentul ne-am mai linistit, ca ne gindeam ca dupa ce se termina butelia de la gratar, punem gardul pe foc.. :).

Pina la urma baiul se pare ca e de la reteaua de transport, foarte veche, in state. Nu-i problema de consum, ca se produce destul, mai problematic e cu transportul... Se pare ca am avut si noi vreo doi derbedei (sau cinci) da' i-a prins politia, si-o sa le dea lor - sa se mai invete minte sa se tina de prostii pe stare de necesitate. In Ottawa se pare c-a fost mai nasol (mai multi derbedei)..

Si Joxy, noi avem in casa 100 de luminari, mey, plus una de nunta plus una de botez.. :) Pina la urma puteam sa facem si cafea (si omleta, etc..) la luminare (luminari) :)

Sanatate la bebei si mamici.

Postat

[hia]Iu-huuuuuu, ce dor mi-a fost de voi, ce naspa e sa fii ca-n epoca de piatra. Sa va povestesc ca tare sperietura am tras: Io ieri, joi pe la 16:30 citeam mesajele despre virusi si mi s-a stins compu' de tot.."oops, ete ca s-au luat si la mine virusii", am zis io, aflu de la soacra-mea ca s-a oprit curentu, dau sa-l sun pe sota-miu, pauza tel, pauza celular, vine cumnata-mea cu bomba, ca pe toata coasta estica nu-i curent, "gata, teroristii, pana aci mi-a fost, o sa mor impuscata in americaaaaaa, nu vreau sa mooooorr", ma gandeam io. Instinctul de conservare ne-a scos din casa si primul lucru am cumparat 18 sticle de apa minerala ca nu stiam ce se intampla. Sota-miu era in drum spre lucru, l-a prins oprirea de curent la un Starbuck, vroia si el o amarata de cafea si chiar cand sa-i ia comanda s-a stins tot si acum se gandeste la cafeaua aia care n-a baut-o...las' ca si-o cumpara-o el maine[:D], a intarziat 2 ore juma la munca, era si fabrica goala cand a ajuns, nu avea benzina de venit acasa, s-a oprit la nasi si i-au dat ei o masina, socra-miu era in Ohio, a facut vreo 5 ore la intoarcere (normal face vreo 2) si a venit si el cu aproape 60 litri de apa, macar de baut sa avem ca la radio tot spuneau ca sa nu facem dus, sa nu tragem apa la toaleta, ca daca nu merg pompele vin bacteriile pe teava. Nu tu apa sa te speli, puteam ca o capra, nu tu aer conditionat in casa, nu tu tv, nu tu comp, ce mai, epoca de piatra. Nu e bine, sa fii prea automatizat si motorizat ca in faze din astea ramai in intuneric si neajutorat complet. Americanii dau vina pe canadieni, canadienii pe americani si uite asa, noi ne bucuram ca putem benefia iar de lucrurile uzuale din viata pe care nu le bagam in seama de obicei. Sper ca toata lumea a fost ok, si a petrecut Blackout 2003 fara incidente.

[pup]ici

Oana_B

Postat
quote:Originally posted by iubibubi

la noi (ny-long island) problema s-a rezolvat de azi-dimineata (15.08.03) de la ora 4. n-a fost vorba de nici un atac terorist, dar, din pacate, s-a demonnstrat cat de usor ar fi fost daca...http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

id="quote">id="quote"> Tu esti in Long Island? Unchiul meu, sculptor, Golici il cheama, sta tot acolo.Oare va cunoasteti?Sabina & Sofia Galagia
Postat

hehe... Khristin, dac-ar fi venit la 3 noapte curentu'.... da' l-a gonit Mel sau Ernie... nu stiu care dintre ei, ca faceau amandoi spume la gura.... da' a venit dupa 24 de ore fix... ca acceleratu' de Peris....%^$*%^%&@^#@$@$@~!!#!&$(.... na, ca m-am racorit.... si inca pe la 10 aseara mai erau pete intunecate in pesiaj la est de Midland (ce vad eu de la mine de la balcon...) deci pentru unii a tinut mai mult. STiu ca in Mississauga a tinut mai putin, ca sefu' lu barbatu'-meu il suna vineri dimineara sa se duca la lucru, parca-i lucru de saga sa traversezi juma' de Scarborough fara semafoare si pe urma, DVP si QEW pana la Oakville...

SI uite asa... aproape de juma' de America a luat-o pe coaja ca au fost destepti inginerii energeticieni si au facut o retea electrica de tot c...tul, care in loc sa fie in stare sa preia sarcina in cazul unei caderi de centrala, "se da cu cracii in sus" la o chestie d-asta.

M-am gandit ieri la toate mamicile cu bebei.... cum le-ati facut lapticul? .... of... vad albastru de nervi, nu mi-a trecut inca.

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.

Lidia

mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 14 saptamani si-un picid="size2">id="navy">id="Arial">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...