Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce hobby-uri aveti?

Recommended Posts

WoW...sunt surprinsa cite se pot colectiona si cite hobby-uri sau descris pina acum... Eu cind eram mititica in romania colectionam servetele si papusi[olala]...dar daca ma intrebati ce am facut cu ele habar nu am,,,de cind am plecat din romania asta fiind pe la 14 ani nu mai stiu ce sa intimplat cu , colectia mea de servetele si papusele [V][V][V]...acum chiar caci sunt pe ginduri [ups]si o sa o sun pe mama sa o intreb ce sa intimplat cu papuselele si servetele mele[:0][:0][:0]...iar de la 14 ani pina acum am colectionat photografi cu mine,,,am peste 1.500 de poze (numarate)cu mine prin toate colturile lumii...plus citeva cutii pline care inca nu am ajuns la numar...[:p]..si hobby-ul meu este sa ma plimb cu bicicleta [bicla][bicla][bicla][bicla][bicla][bicla][bicla](asa imi petreceam zilele in japonia.....ceea ce am renunat la bicicletab de la un timp asta fiind din cauza caci m-am mutat in Florida la caldura mare [surf]si o alta cauza caci sunt insarcinata [gravi] Pupici ... Elena cu burtica & sotul AL
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Salutare! Sunt convinsa ca un hobby in perioada sarcinii te ajuta sa te relaxezi si sa treci mai usor peste dificultatile de la inceput. Mie imi plac tare mult goblenurile: si sa le admir, si sa le fac. Pe mine ma relaxeaza extraordinar desi unora li se pare o munca mult prea migaloasa. In plus te poti juca cu nuantele si intotdeauna esti in asteptarea a ce va fi produsul final. Iti creeaza o stare de curiozitate permanenta. Adriana[gravi] in 17 saptamani

• 1 month later...
salut la toata lumea da, acest subiect merita continuat! eu avand curte anul acesta am indraznit sa imi ingrijesc trandafirii...si am multi, o colectie de trandafiri nobili de multe culori si forme...si cel preferat este de culoarea piersicii acela rezista cel mai mult, imi plac petuniile si anul acesta am avut cu succes cateva ghivece peste vara...dar sa stiti ca timpul ma impiedicat mult sa ma ocup de ele asa cum mi-as fi dorit... dar florile nu sunt singura placere, tot anul acesta am invatzat telegrafie, si vreau sa dau examen pentru radioamator sa pot face trafic in benzile de unde cu toti radioamatorii din lume...mi-ar place chiar si in telegrafie...ceea ce este mai greu...inca nu am indicativ dar urmeaza, acest lucru mi-a captat interesul pentru ca imi place tehnica, si mai ales ca sotul meu este nu radioamator inrait... dar florile raman un hobby si chiar vreau sa imi adaug multe alte plantutze frumoase in curte si in casa mea astept si eu alte hobby-uri de la voi! cu drag! ana

Buna, dragele mele!!!!!! Mie cel mai mult imi place sa cos goblen, imi place sa citesc, sa calatoresc, imi place sa tricotez, imi plac foarte mult animalele.De fapt si am un caine pe care il iubesc foarte mult. De colectionat-am teancuri de reviste, ziare, tot ceea ce me intereseaza si gasesc ca este util.

[hia] Imi plac artele plastice, pictura, grafica, sculptura, dar, personal am cochetat doar cu grafica si m-am simtit tare bine. Din pacate, in ultimul timp n-am avut vreme pentru asta. [:(] Sunt fericita ca am avut ocazia de a vizita muzee ca Le Louvre, Prado, Galeriile Ufizzi (Florenta) si altele. [olala] Am mai vizitat un muzeu in Paris, cu impresionisti, dar nu reusesc sa-mi amintesc numele. Mi-as dori foarte mult sa ajung si la Ermitaj, la Petersburg. De asemenea imi place foarte mult sa citesc. Mi-a placut dintotdeauna, de cand am putut s-o fac, fireste. [:D] Imi place sa ascult muzica, sa merg la teatru, la filme... Ma pasioneaza si decoratiunile interioare si decorez in gand fel de fel de case! Am incercat sa fac mici obiecte decorative folosind ceara, pietricele, scoici, etc. Imi place si ma simt bine cand fac asta...de-abia astept sa fac si impreuna cu Cristi! Pentru o vreme am avut si o pasiune pentru gatit...placintele! [pofta] Intre timp insa, m-am specializat pe supite si piureuri! [:D] In ultimul timp am o pasiune deosebita pentru fotografiat. Umblu toata ziua cu BB si cu apartul foto dupa mine. De colectionat nu colectionez nimic, dar, cand eram copil colectionam timbre. Cred ca era vreo moda... Mai nou am o pasiune pentru acest forum.[il] Claudia si [copil] Cristi

Ma mir si eu cit de multe colectionati voi...Eu nu colectionez nimic, desi sotul meu spune ca am colectie de haine si pantofi, asa de multe am... (mie nu mi se pare deloc, dar asa zice el)...Daca stau si ma gindesc, poate fi colectie, ca de multe ori gasesc haine in dulap dupa luni de zile cu etichetele pe ele si ma intreb oare de ce le-am cumparat, sa le tin acolo?[bang] Cred ca cel mai mare hobby al meu sint cainii, nu am decit unul, dar am vreo 15 carti (un raft intreg) despre ciini si dresaj, iar pe strada nu trece nici un ciine pe linga mine fara ca sa-l miingii si sa vorbesc cu stapinul...in afara de asta le tin cainii la toti prietenii si cunostintele cind pleaca in concediu si mai lucrez ca voluntar la un azil de ciini din oras...citeodata mai aduc caini si acasa de-acolo, pina ii infiaza cineva ca sa nu stea in custi. Noroc ca si sotului meu ii place, altfel ma lasa demult cu cainii mei si mirosuri in casa de potai [:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...