GabiG Postat August 26, 2003 Raport Distribuie Postat August 26, 2003 Noi o aducem pe mama cite 90 zile, apoi merge in tara, uneori mai putin de 2 saptamini si se intoarce iarasi 90 zile. Ideea este sa nu depaseasca cele 90 zile, ca atunci intra in probleme. PIna acum (sa bat in lemn) nu am avut probleme si sper sa ne descurcam tot asa si de acum incolo. Dar voi, daca sinteti cetateni germani, nu o puteti lua ca reintregirea familiei? Ii faceti actele si poate veni cind vrea ea si sa stea cit vrea. Numai bine! GabiG si Francesca 1an2 luni Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are! http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osolita Postat August 26, 2003 Raport Distribuie Postat August 26, 2003 Oare mama ta nu s-ar putea incadra la categoria Au-pair? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelia Postat August 26, 2003 Raport Distribuie Postat August 26, 2003 la "au -pair" nu are dreptul caci este ruda de gradul 1,iar pt reintregirea familiei numai daca are nevoie de ingrijiri si nu cere drept de munca! Aura&Luca,18 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tango Postat August 26, 2003 Raport Distribuie Postat August 26, 2003 Si eu am aceeasi problema ca si tine. legat de dreptul de munca mi se pare ca poti sa depui actele cum ca o angajezi tu, numai ca te va costa pe tine (asigurari, si alte minuni din astea). Si eu am auzit ca poti obtine prelungirea sederii pe motiv de ajutor pentru bb. Sotul meu incepe luni serviciul si se intereseaza de toate variantele astea si imediat ce am vesti revin. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.