rodicamaries Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 ok, ziceai ceva de branula... ce perfuzie ti-au pus??? ai pe cineva din familie cadru medical? Asa creste puiul meu Rodica [gravi] 35+ poze la 8 luni AMR 4 sapt Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Lia_B Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 inca nu mi-au pus perfuzie, m-au pregatit pentru cezariana. mi-au facut un antibiotic Cefort si in funduletz, o dexo pt plamani ;i am plecat acasa. Nu am in fam nici un cadru medical dar suntem apropiati de dr. Lia, [gravi]37+ [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Annisia Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 quote:Originally posted by rodicamaries Anisiaid="red"> hai draga ajuta-ma si pe mine cu numele, ca m-am razgandit... intr-o perioada voiam Matias Filip, apoi Darius, da-mi niste idei(daca ai timp si chef) PS- nu mi-as dori sa-i pun un nume strain ...id="quote">id="quote">Rodicuto, da Matias e romanesc? Mie un imi suna a ungurime... Bun, deci care vrei sa ramana neaparat? Adica pe acre vroiai sa il scimbi in Darius? Ca sa stiu de la ce sa incep?Iti spun din start care sunt favoritele mele... Albert, Alexandru, Codrin, Claudiu, Dragos, David, Flavius, George, Horatiu, Iasmin, Iustin, Klaus, Liviu, Mihnea, Ovidiu, Oliver, Petrin, Rares, Robert, Septimiu, Sergiu, Sebastian, Sabin, Tiberiu, Victor... Ceva, ceva? Sa-mi spui ce-ti place...Bebe Yannis in evolutieid="blue">M-am facut mareid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Gabriela77 Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 Mey, fetele, help! Cand folosesc hartia igienica dupa pipi, vad ca ramane ceva usor galbui. Nu e normal, ca doar secretia aia e alba...Ce poate fi? Mie nu mi-a dat dr sa fac cultura de col, pe voi v-am tot auzit! Ce sa fac? Vad ca de ieri e treaba asta! Gabriela [gravi] 35+ [fetita] Sara Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Annisia Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 Gabitza, ai si senzatia de usturime la pipi? Secretia e vascoasa si da iritare local pe parcursul zilei si disconfort? Cand speli chilotelul, ramane pata sau se curata toata secretia? Are un miros intepator sau cum? Sotul are simptome de genul mancarime, cap iritat, umezeala permanenta sau uscaciune usturatoare, jena? Bebe Yannis in evolutieid="blue"> M-am facut mareid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Lia_B Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 am o rugaminte la voi, daca stie cineva care sunt pasii care trebuie parcursi la anestezie, cred ca generala, pentru ca aici nu se face rahi sau peridurala. Lia, [gravi]37+ [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Andries Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 Lia_B nastere usoara iti doresc si vezi nu sta prea mult acasa!! Ca eu data trecuta mai aveam nitel si nasteam prin fata blocului!! Andries Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
toma_lly Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 ce face fetele ? naste ? [il][il] Tomitza [gravi] 36+ [fetita] Natalia Ioana MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!id="red"> Poze cu mine gravidutza Lucruri pt [copil]Natty Nunta-11 iunie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Andries Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 la generala iti face pe branula aia pe care deja o ai un somnifer, apoi faci nani in cca 3 minute, apoi stiu ei ce sa-ti faca. Bafta!!! Andries Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Marunzika Postat August 18, 2007 Raport Distribuie Postat August 18, 2007 quote:Originally posted by Sabinadacasunti f f dulci...imi mai faceti o recapitulare la ce carut ati luat voi?id="quote">id="quote">Eu am luat Chicco Ct 0.1 ( il am la foto burtik - mai e un album nou cu lucrusoare pt bb). Sunt incantata de el si sper sa fie bun; pret 449 €.Multumesc mult pt info referitoare la bb mic si la lichid putin; eu nu pot bea 4l/zi, poate nici 2l nu reusesc din cauza arsurilor care-mi provoaca dureri ingrozitoare si nopti albe. O sa incerc totusi![gravi]35+ [fetita] & 23kg in +Foto Burtikaid="Comic Sans MS">id="navy">Wunderbabyid="Times New Roman">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.