Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Recommended Posts

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul răspuns

inca nu mi-au pus perfuzie, m-au pregatit pentru cezariana. mi-au facut un antibiotic Cefort si in funduletz, o dexo pt plamani ;i am plecat acasa. Nu am in fam nici un cadru medical dar suntem apropiati de dr.

Lia, [gravi]37+ [fetita]

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by rodicamaries

Anisiaid="red"> hai draga ajuta-ma si pe mine cu numele, ca m-am razgandit... intr-o perioada voiam Matias Filip, apoi Darius, da-mi niste idei(daca ai timp si chef) PS- nu mi-as dori sa-i pun un nume strain ...

id="quote">id="quote">Rodicuto, da Matias e romanesc? Mie un imi suna a ungurime... Bun, deci care vrei sa ramana neaparat? Adica pe acre vroiai sa il scimbi in Darius? Ca sa stiu de la ce sa incep?Iti spun din start care sunt favoritele mele... Albert, Alexandru, Codrin, Claudiu, Dragos, David, Flavius, George, Horatiu, Iasmin, Iustin, Klaus, Liviu, Mihnea, Ovidiu, Oliver, Petrin, Rares, Robert, Septimiu, Sergiu, Sebastian, Sabin, Tiberiu, Victor... Ceva, ceva? Sa-mi spui ce-ti place...Bebe Yannis in evolutieid="blue">M-am facut mareid="green">

Mey, fetele, help! Cand folosesc hartia igienica dupa pipi, vad ca ramane ceva usor galbui. Nu e normal, ca doar secretia aia e alba...Ce poate fi? Mie nu mi-a dat dr sa fac cultura de col, pe voi v-am tot auzit! Ce sa fac? Vad ca de ieri e treaba asta!

Gabriela [gravi] 35+ [fetita] Sara

Gabitza, ai si senzatia de usturime la pipi? Secretia e vascoasa si da iritare local pe parcursul zilei si disconfort? Cand speli chilotelul, ramane pata sau se curata toata secretia? Are un miros intepator sau cum? Sotul are simptome de genul mancarime, cap iritat, umezeala permanenta sau uscaciune usturatoare, jena?

Bebe Yannis in evolutieid="blue">

M-am facut mareid="green">

quote:Originally posted by Sabina

dacasunti f f dulci...imi mai faceti o recapitulare la ce carut ati luat voi?

id="quote">id="quote">Eu am luat Chicco Ct 0.1 ( il am la foto burtik - mai e un album nou cu lucrusoare pt bb). Sunt incantata de el si sper sa fie bun; pret 449 €.Multumesc mult pt info referitoare la bb mic si la lichid putin; eu nu pot bea 4l/zi, poate nici 2l nu reusesc din cauza arsurilor care-mi provoaca dureri ingrozitoare si nopti albe. O sa incerc totusi![gravi]35+ [fetita] & 23kg in +Foto Burtikaid="Comic Sans MS">id="navy">Wunderbabyid="Times New Roman">id="navy">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...