Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Gabitza, sa stii ca si folosirea tampoanelor zilnice poate dauna. Eu chiar am avut probleme de la ele si a trebuit sa renunt. Schimb chiloteii mai des si gata... Un remediu extraordinar pentru orice problemutza, dar si pentru igiena generala - bicarbonatul!!! Se gaseste la orice farmacie si costa foarte putin...

Te cureti local cu apa, doar cu apa... Pui in palma sau pe varful degetelor putin bicarbonat (cam jumatate de lingurita mica, deci foarte putin) si te masezi usor loco. Daca faci treaba asta de doua ori intr-o zi sau doua zile consecutiv, vei vedea ca nu mai ai nici pe dracu! Iti dispare si mama secretiei... La mine nu a dat gres niciodata. Plus ca dupa folosire te simti atat de proaspata si curata, ca nu mai ai treaba frate!

Bebe Yannis in evolutieid="blue">

M-am facut mareid="green">

Postat

Lia [majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

Annisia, multumesc mult, tu intotdeauna esti aici cu un sfat! Poate sint eu paranoia, si o fi urina mai concentrata si prea alba hartia igienica[:D]

Gabriela [gravi] 35+ [fetita] Sara

Postat

ASa e activitate nu gluma.

Eu am fost la cumparaturi...pentru shaorma bineinteles...am cumparat ce avem nevoie...acum spor sa avem,la gatit.

Stau si eu prin preajma sa vad ce face Lia.

Deocamdata ma duc sa ma intind nitel...la fel cu durerile mele de picioare[:D]

Danielle ma bucur ca esti bine,yo bagajul l-am cam terminat de saptmana trecuta.Dar am luat numai ce scria in lista care am primit^o de la doctor.Si mai am de bagat demachiant si trusa de farduri[:D]...ca nu oi sta baba cloanta o sapt in spital.

Sabina Y. 36+ [fetita]

japonia prin ochii unui amatorid="Comic Sans MS">id="size1">

Postat

S-ar putea sa ai dreptate cu tampoanele alea zilnice...mi-a mai zis cineva ca pot da astfel de simptome! Oricum, mersi de pontul cu bicarbonatul!

Stii ce imi doresc? Sa ma vad odata cu fetita sanatoasa in brate, ca atata m-am stresat cu toate in sarcina asta....Desigur, la TERMEN![pup]

Gabriela [gravi] 35+ [fetita] Sara

Postat

Rodicutza, bravos. Te-ai gandit bine. Eu observasem de multisor, dar am zis ca asa ai vrut tu musai. Ma gandeam ca esti de etnie... In fine... Poti pune Matei, asta e varianta romaneasca... Mai e o tipesa pe aici care are Matteo... Si Darius Filip Maries merg foarte bine. Poti inversa prenumele (sa fie Filip primul)... Daca nu, vezi ca sunt mai multe care se pot combina din ce ti-am oferit eu. Poti cere ajutorul sotului sau unei bune prietene... Hai ma ca nu-i greu, e chiar castoc!!!! Distractie placuta!!!!

Bebe Yannis in evolutieid="blue">

M-am facut mareid="green">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...