Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Recommended Posts

Si eu va pot confirma ca bicarbonatul e foarte bun, eu de exemplu il folosesc dizolvat pentru spalaturi. Dar, daca as fi gravida si n-as mai fi folosit niciodata, nu m-as apuca tocmai acum. De obicei gravidele au un Ph usor modificat fata de "uzual" tocmai pentru a se apara de bacterii si infectii si nu cred ca e cazul sa-l modifici acum cu bicarbonat. Renunta la tampoane, schimba chilotii mai des si aia e.

apropos' de schimbat chilotii si nu numai: mai transpira cineva ca la balamuc? eu una nu mai suport, fac 4 dusuri pe zi, schimb 5 sau 6 tricouri sau maieuri, nu mai spun de pantaloni, in fine ... si cu toate astea sunt uda fleasca in permanenta!!!

Andries

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da fetelor... E super treaba cu bicarbonatul. plus ca are efect imediat. Asa mai e ceaiul de galbenele sau uleiul de galbenele (mixtura), numai ca trebe folosire indelungata. La bicarbonat ai efect garantat si imediat. Tzaca-paca si te-ai reparat. Pai nu?

Va rog ca in aceasta perioada sa nu va treaca prin cap sa il folositi si intravaginal. In niciun caz! Doar extern, da?! Dupa nastere nu mai e nicio problema sa va curatati saptamanal si intern. Doar o data pe saptamana, nu mai des, ca va distrugeti flora vaginala!!! Flora asta, cand e in echilibrul ei corect, are rolul de a va proteja impotriva virusilor, racelilor, bacteriilor, ciupercilor etc... Ea mai poate fi distrusa prin folosirea locala a sapunului, a lenjeriei spalata cu sapun sau detergent, a tampoanelor zilnice sau a celor interne.... Si eu foloseam tampoane interne. Dar trebuie diversificat!!! Nu numai tampoane interne. De exemplu, daca esti pe stop si stai in casa, mai pune si un tampon extern. Sau doua menstruatii foloseste interne, dar la a treia mai pune si extern. Si tot asa...

O alta cauza a dereglarii echilibrului intern mai poate fi... nespalarea anusului dupa folosire, precum si stergerea dinspre fund spre vagin....

Sunt o gramada de smecherii. Daca le stapanesti cat de cat, nu ai probleme neam si nu te doare capul...

Bebe Yannis in evolutieid="blue">

M-am facut mareid="green">

Da Andries, ai perfecta dreptate. Numai ca folosirea externa nu poate modifica flora de fel... In legatura cu transpiratul eu sunt purcica numarul unu!!! Sa nu-ti treaca prin cap sa ma intreci!!!! Doamne si ma simt asa de bine dupa dus... Ualeu!!! Aseara stateam ca o scrofita in noroi si gemeam. Al meu ma intreaba ca am patit ceva.. Si eu ca nu, doar ca ma simt atat de bine dupa dusulet, ca merita sa fiu in extaz...

Lia, si-a facut efectul anestezia??? Bine ca pana acum ai stat la palavre cu noi si amu ne lasi cu ochin soare... Pai e frumos asa? hai acum te iertam, ce sa mai zicem... Ne dai tu de veste sau sotul ce si cum, ok? Nastere usoara si recuperare rapida!!!! Bonus o bebelusa frumoasa, mancacioasa si cumintica!!!!

mai fetelor,eu sunt in dilema [batcap] ce ziceti de numele aimee id="green">ca parca m-am saturat de ebonee (nus cum sa zic)

aimee se citeste eimi.

off off mare bataie de cap.imi plac o gramada de nume si nus pe care sa il aleg.ori sa fac mai multe fete??? [:D]

danielle [gravi]34+ [fetita] Ebonee

http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

pozici [foto]

Sigur ca va mai dau vesti, dar acum sunt tot acasa, si-mi monitorizez contractiile necivilizate. oare faptul ca stau cu ochii pe ele nu le influentez cumva? vreau sa fie mai regulate sa stiu si eu o treaba![xx(]

Lia, [gravi]37+ [fetita]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...