Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Recommended Posts

[majoreta] [majoreta] LIAid="red"> [majoreta] [majoreta]

Eu am dormit ca purcica. Bai, iar imi faceti pofta de tot felul de mancaruri? Annisiaid="purple">, vin si eu pe la tine la o mancare de aia cu mamaliga [pofta]

Tomitzaid="purple">, frumos, frumos. O sa stea Naty ca o printesa in patut.

Sim [gravi] 37+ [baietel] Stefan id="purple">

Asa creste bebe

Poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 297
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Lia_B

vreau sa fie mai regulate sa stiu si eu o treaba![xx(]

id="quote">id="quote">Liaid="navy"> cum mai esti? Sunt regulate? In continuare tinem pumnii si punem [majoreta][majoreta][majoreta] la treaba! [gravi]35+ [fetita] & 23kg in +Foto Burtika & Lucruri Garagritaid="Comic Sans MS">id="navy">Wunderbabyid="Times New Roman">id="navy">

ohohoooo, Ramonella a trecut vremea cand eram aspirante.... Hai ca nici tu nu mai ai mult [cheers]

Sim tocmai ma intrebam ce-o fi cu tine, ca parca ai dormit mult

Tomitza [gravi] 36+ [fetita] Natalia Ioana

MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!id="red">

Poze cu mine gravidutza

Lucruri pt [copil]Natty

Nunta-11 iunie 2005

[majoreta][majoreta] LIA [majoreta][majoreta]

Ce curaj poti sa ai, cred ca si eu eram macar in drum spre spital daca nu la spital.

Totul o sa fie bine, ai sa vezi, o sa razi cand o sa ne povestesti.[pup][pup][pup][pup]

Si eu am folosit bicarbonatul, la recomandarea dr, doar ma limpezeam cu el, cred ca a avut efect.

Sim, bebe mai asteapta???????? banuiesc ca esti la nani?

La mine azi bebe Cristian este cam puturos, a trebuit sa-i dau o inghetata cu putina ciocolata ca sa loveasca si el, zilele trecute facea tumbe la greu, azi o fi si el mai lenes....nu stiu, ce ziceti?

M-ati innebunit cu mancarea, am gatit si noi azi, dar noi avem arsuri si pana nu scapam de ele nu prea intra nimic....asta este, scapam noi si de arsuri.

Referitor la transpirat, treceti-ma si pe mine pe listuta, noaptea ma trezesc uda pe tricou, iar ziua ma i-a in reprive, parca as intra la menopausa.....hihihi, ca sa nu va mai spun ca mereu ma plang ca nu am aer sau ca nu pot sa respir.

[pup][pup]

cecilia,37+ [baietel]Cristian

quote:Originally posted by toma_lly

Danielle mie imi place Aimee [il]fetele, am facut poze cu patutul; i-am pus si aparatorile pe laterala, dar cearsaful inca nu ca trebe spalat [bis]Tomitza [gravi] 36+ [fetita] Natalia IoanaMAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!

id="red">Poze cu mine gravidutza Lucruri pt [copil]NattyNunta-11 iunie 2005
id="quote">id="quote">superb patutul. [olala][olala]danielle [gravi]34+ [fetita] Ebonee http://bd.lilypie.com/7dnTO.pngpozici [foto]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...