Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Recommended Posts

ramonaianiid="navy">[pup]! Ti-au facut deja Celestan? Normal, cand am fost eu in spital mi-au spus ca dupa saptamana 33 ei nu mai fac nimic, deci daca ai contractii si bb vine ei nu intervin, deci bine ca la tine a fost altfel si bb e inca la caldurica. Si tin pumnii sa stea pana la termen.

[gravi]35+ [fetita] & 23kg in +

Foto Burtikaid="Comic Sans MS">id="navy">

Wunderbabyid="Times New Roman">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 297
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Piciulika, Nana, Amarid="red"> [pup] si mii de multumiri.

Pt fetele din Germania: id="blue">

Nemtii au nevoie de o statistica, o actiune unica, la genul ca toti nou-nascutii dintr-o perioada vor fi cercetati pentru a se vedea daca au probleme ale inimii. Spitalul la care sunt eu inscrisa are perioada 1 august 2007 - 31 ianuarie 2008.

Oricum, investigatia se face cu un doppler color si nu prezinta riscuri pt bebe. In pliant scrie ca testele sunt gratuite, adica suportate de Sozialministerium din Hessen.

Cred ca merita sa intrebati si voi la spitalele la care va duceti, daca si landul respectiv face aceasta statistica.

[gravi] 35+

Tocmai am venit din oras. M-am plimbat si am mancat o pizza hmm-mmm. Si culmea la ce soare e afara am reusit sa mai scap si de edemele de la picioare (partial normal).

Acum m-a luat asa un chef de somn. Numa nu stiu ce sa fac sa dorm acum sau la noapte? [dual]

La multi ani perechilor care sarbatoresc zilele astea niste ani de casnicie. Noi sarbatorim 9 ani pe 22 August.[mariaj] Nici nu-mi vine sa cred...

isabeluta[gravi]34+

bebita [baietel]

quote:Originally posted by mandarinutza

[ Emma, Tomasa si Yaia La multi ani fericiti! Si noi implinim pe 21 aug 2 ani de casnicie, deci tot in aceeasi perioada.

Mandarinutza [gravi] 37+ [fetita] Antonia Maria

Poze

id="quote">id="quote">

Multumim!

Si tie multi ani fericiti impreuna!

Emma

quote:Originally posted by moldoveanca

Salutare am vrut sa va intreb pe voi va dor mainile si le simtiti amortite ca io abia mai reausesc sa fac unele altele.Imi sunt atat de amortite.teo

id="quote">id="quote">DAaaaaaa, moldoveanca. Sigur ca da. Sunt umflat si amortite si dor.Emma

Luyid="purple">, zici tu ca am fost cuminte? [:D] Ei bine, nu. Am fost la Mall la cumparaturi, ca sa nu ma dezmint. Am papat intai o inghetata de aia la 5 cupe, ca ii era pofta sotului de cand ii povestisem eu si nu puteam sa stau sa ma uit la el cum mananca, apoi am facut turul pt shopping. M-am oprit si la spalatorie cu masina si acum imi trag sufletul. Na! Daca bebe n-a vrut sa vina, il plimb.

Anaid="purple">, stiu ca e nasol in we in spital, de aia ziceam sa stea cuminte de acum daca tot n-a vrut sa iasa.

Andriesid="purple">, eu n-am nimic cu bebe, dar deja e intredeschis colul, deci mult nu mai sta. Oricum e chestie de zile.

Sim [gravi] 37+ [baietel] Stefan id="purple">

Asa creste bebe

Poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...