Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor!

Mirela, bine ai revenit si felicitari pentru beblina. [flo]

Afibebe, punem majoretele la treaba miercuri atunci.

Adimercedes, dragut patutul.

Lavinia, ma bucur ca esti bine si bebe l-a asteptat si pe tati.

Eu am fost si eu la control. Suntem bine, col scurtut dar inchis, in pregatire, nu nastem saptamana asta, poate cea viitoare. Oricum mai e pana la DPN 6 sept. I-am zis doctoritei ca sambata ma duc la o nunta, si imi zicea ca poate nasc dupa nunta[olala]. Chiar ma bucur sa ma duc la nunta, se casatoresc doi prieteni de-ai nostri carepe urma pleaca in Germania, si nu o sa ii mai vedem asa des.

Cand asteptam la spital sa vina doctorita, tocmai venise o fata tanara cu soacra sa nasca, era cumintica, dar avea dureri saracuta, o astepta pe doctorita. Asa m-am emotionat, ma gandeam ca asa o sa fiu si eu peste1-2 saptamani.

Mandarinutza [gravi] 37+ [fetita] Antonia Maria

Poze

• Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Da Roxule!!! Ai implinit deja 38 de saptamani si incepi sa numeri zilele din 39. Deci esti in saptmana 39, dar nu ai implinit inca 39 de saptamani. Mai ai maxim doua saptamani pana la nastere - 39 si 40... Succes!!!!

Tot fetele de aici m-au invatat asa.. Nu imi dati cu firma-n cap... Eu fug amu. Va las sa numarati linistite...

Bebe Yannis in evolutieid="blue">

M-am facut mareid="green">

Postat
quote:Originally posted by Roxana_G

Aaa, acuma vad ca ma tot compatimiti in legatura cu ordinea si curatenia.

id="quote">id="quote">Eu nu te compatimesc! Te cert, ca mi se pare ca faci prea multa treaba pentru cineva care plateste o menajera.. care e si fitoasa si prea putin dornica de treaba. [pup][gravi]33+ cu [fetita]Ioana
Postat

[hopsieu] uite-o si pe nashica.

Am depasit cu bine marele eveniment. Sunt fericita nevoie maaaare! Mi-a dat Dumnezeu putere si intelepciune sa-mi dozez efortul.

Gatitul a inceput tarziu, la 18.00, spre norocul meu. Apoi la biserica am stat si in picioare, si pe un scaun ergonomic adus de acasa, moale, insa fara spatar. La restaurant am rezistat pana la 00.10.

Nashul a avut liber la dans toata noaptea[disco].....trebuie sa vad in seara asta dvd-ul, oare cu cine s-a intretinut mai mult [ispita]??, eu am stat la[foto], apoi am disparut, ca tot nu mai aveam ce face pana dimineata.

Mi-am facut injectia cu antispastice, si m-am refugiat in masina, insa n-a fost chip sa ma linistesc, asa ca am plecat acasa.

Pe la 4 m-am trezit fresh, cu parul putin turtit, mi-am tras rochia pe mine si m-am intors la restaurant. Tot atunci am facut si un dans, singurul de altfel. Am cerut friptura, ca deh, mi se facuse foame. Apoi dezgatitul, si stat iar binisor lungita in scaun pana la plecare.

Felicitari noilor mamici Betty si Mirela! Refacere grabnica, [bb]-lusi sanatosi si papaciosi! Sa va lumineze viata si sa va aduca numai bucurii!

http://community.webshots.com/user/alinus_25?vhost=community

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...