Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute prin FIV (4)

Postări Recomandate

Postat

Aurel cris, eu fac cerclajul pe 6 septembrie , iti tin pumnii ptr marti [pup]

Cind va aud cite kg aveti... [bang], eu nu mai zic nimic, acum am 72,3 , sigur ajung la 100 pina la sfirsit.

Andicu + Filip, [pup][pup]

Nu-mi spuneti nimic de translucenta nucala, e buna oare?

Va pup pe toate si o duminica frumoasa.

Meda 13+

• Răspunsuri 300
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

[hopsieu]mai arunc si eu cite un ochi si pe aici[marinar]...poate,poate ma molipsesc si eu de la voi[:D]...va pupacesc pe toate...[dual]

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."

*Sfantul Ioan Gura de Aur*[ruga]id="blue">

in asteptarea minunii[^]
id="green">

[:D]me...id="pink">

Postat

Zouzouleid="red"> - noi te asteptam cu bratele deschise [bis].Cand vii ?[pup]

Azi am fost sa donez sange si pipi pentru analize si m-am enervat de 2 ori:

1. idioata de doctorita care mi-a facut trimiterea a gresit codul si ca sa nu mai pierd timpul a trebuit sa platesc (doar ticket-ul adica o taxa pt. fiecare examen ) in total 25 euroi in loc de zero.

2. trebuia sa fac si tampon vaginal si cica nu-l fac numai miercuri si vineri.

Mi-a iesit fum pe urechi si nas ca sotzul trebuie sa-si ia mereu ora libera ca sa ma duca (eu nu mai conduc deloc).

In schimb am bagat la piept 2 croissant abia scosi din cuptor [pofta]cu cafea la bar.

Dupamasa merg la eco si cand ma intorc ma opresc pe la magazine sa-mi iau o salopetzica sau pantaloni de blugi pentru gravidutze ca nu mai incap in nimic.

V-am pupat [pup]

[gravi] 19+ Amadeus[baietel]si Cesar[baietel]

Atat mai avem

Poze cu noi

Postat

Aoleo Galuscutoid="red"> mi-ai adus aminte ca nu mi-am donat portia de pipilica, numa ratia de sange am dat-o, le-o trimit maine prin sot, sa nu ma mai deranjez.

Maine seara merg sa-mi vad mandra la eco, mai mult cu frica de col, sper sa nu-mi dea bilet de trimitere la pat!

Zouzouleid="red"> te asteptam cu drag!

Shery [gravi] 30+ [fetita] Alesia

my precious

eco-uri

poze pereti camera alesia

Postat

Mey Sheriid="red">- pai tu nu stai la pat ?esti norocoasa ...eu din Z 10 dupa ET tot la pat stau [xx(],am si uitat cum e sa ai o viata normala...mi-e dor sa colind prin magazine,prin oras, mai ales sa-mi etalez si io burtika ca-s tare mandra de ea [olala]

[gravi] 19+ Amadeus[baietel]si Cesar[baietel]

Atat mai avem

Poze cu noi

Postat

buna dimineata fetelor,

Pussi mersi frumos pentru explicatii sper sa nu ma mai apuce nici o contractie, sau crampe ce or fi ele ca tare mi-e frica. O sa incerc sa stau cat mai mult la pat dar e destul de greu.

Sper sa aveti toate o saptamina frumoasa, noi ne ducem miercuri la eco de trim 2 , mi s-a spus ca pot sa-l fac intre 22 si 24 saptamini asa ca il fac saptamina asta aici si in 24 de saptamini ma duc la bucuresti. Doua pareri nu strica nu ? [;)]

Ce ziceti de patutul asta va place ? mie mi-a placut f mult dar sunt cam scumpe si daca ar fi sa iau nuai unul ar merge dar doua ... http://www.cesco.ro/index.php?cPath=1_46

mona [gravi]21 + [baietel]Alexandru si [baietel] Cristian

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...