Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute prin FIV (4)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 300
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ne-am intors de la eco.Baieteii mei sunt bine,au crescut ,unul are 330 gr.si celalalt 340 gr., sunt extrem de vioi, abia a reusit sa ii masoare atat de mult se miscau.Suntem foarte fericiti,toate dimensiunile sunt bune (nu le scriu ca sunt prescurtate si nu mai stiu ce inseamna),la tati i-au aratat putzucile si funduletele si el e in al noualea cer.Mi-au dat poze , o sa incerc sa le pun maine ca acuma sunt rupta de oboseala.

Mi-am luat o salopeta de blugi Premaman (parca imi face burta mai mare[:D]).Am intrat la un magazin pt. bebe si am vazut carucioare super faine si tot felul de accesori,dar nu prea am avut vreme sa cascam gura ca eram parcati pe al doile rand si aici te ard cu amenzile.V-am pupat

[gravi] 19+ Amadeus[baietel]si Cesar[baietel]

Atat mai avem

Poze cu noi

Postat

buna gravidute, imi cer mii si mii de scuze ca nu scriu atat de des ca voi. Sunt cu casa in lucru; am zis ca facem anumite

parti si pana la urma am renovat-o toata ca sa fie gata ptr. venirea bebeilor. Am o mare problema: [help] am facut o alergie si am toata burtica plina de pete rosii id="red"> care ma mananca de mor. A patit careva ceva asemanator? Cu alcool mentolat ma pot da? Ce alifii

pot folosii? Va multumesc. [pup][pup]

[gravi] + 27 [baietel][baietel]

Postat

Paulatid="red">, nu poti suna doctorul sa-l intrebi? Sa nu-ti iasa ceva si mai si.

Andradoid="red">, venim, cum sa nu, vezi sa fie cu papa bun, ca altfel tot vin, da-mi aduc si sarmalele [:D]!

Bettyid="red">, frumos flacaul, venim cu fetele din urma!

Galuscutoid="red">, exact ca tine am fost si eu toata sarcina, ba ma bucuram, ba ma speriam ca prca am mers aseara un pic cam repejor, parca ma inteapa in [indecent] si daca o fi ceva important [mariaj] si cate si mai cate! Da' trece timpul, mai greu, cf principiului cand pazesti oala cu ciorba nu fierbe mai repede, mai bine mai iesi din bucatarie si o gasesti gata fiarta, e, acu abia m-am mai linistit si eu.

Asa, vin si eu de la eco, printesa are 1.700 kile, nasul lu'ta-su, isi tinea picioarele in cap (fetisoara era turtita de ele) asa ca n-am poze clare, molfaia o bucata de pastrama, aaaa amniotica, si era cu capul in sus, deci mai sta. Vesti bune, si-a dat dubla-circulara jos din jurul gatului, nu i-a mai placut pesemne. Altre margele n-a mai gasit.

Si dintii curati si sanatosi [:D]

Shery [gravi] 30+ [fetita] Alesia

my precious

eco-uri

poze pereti camera alesia

Postat

Aurel cris , bafta [pup]

Valeria, nu ne dai vesti? Eu sper sa fie din cele bune [pup]

Galuscuta, ce mari bebii ai, felicitari [pup]

Paulat, nu stiu ce sa-ti spun, dar nici la dr de fam nu ai incercat sa apelezi, vezi ce spune.

Noi azi mergem sa dam comanda de bucatarie, abia astept sa am si eu cuptor si toate alea.

Betty si bebe Mario, [pup][pup], sa creasca mare , cuminte , destept si frumos, sa va bucure toata viata

Pup fetele

Postat

Bettyid="red">- ptiu pe el , sa nu-l deochi [copil] ce frumusel fecioras ai![flo]

Medaid="red">- am vazut ieri un carucior frumos trigemelar, m-am si gandit la tine[pup]

Am vazut caruciorul care-mi placea de la Peg-Perego,care se transforma si pt. nou nascuti...ufff ,e tare mare si e tare greu...nici nu-mi incape in portbagaj...o sa caut altceva mai usor si de manovrat si ca spatziu.Am decis aseara cu sotzu' ca trebuie sa schimbam masina(acum avem un Bmw 320 de care sunt indragostita si nu tare l-as da [q]) cu un Chrysler Voyager cred, care are spatziu bun si pentru bagaje,avad in vedere ca facem anual Ita-Ro.Ne-am mai acordat cateva luni ca sa decidem cu calm.Na,ce sa faci...pentru galucutele mele fac si renunt la orice.

Va pupi pe toate[pup]

[gravi] 19+ Amadeus[baietel]si Cesar[baietel]

Atat mai avem

Poze cu noi

Postat
[pup]Galuscuta, draguta ca de obicei [pup]. Apropo de asta, inca nu ne-am hotarit, daca sa luam doua, unul de gemeni si unul simplu, sau doar unul de 3 . O sa fie cam greu de minuit, plus kg, banuiesc ca e mai greut.Singura la plmbare , de aici de unde stau ( cica e cel mai tare cartier din cta, dar avem niste strazi , nici nu le pot numii asa), nu am cum sa merg decit clar insotita de cineva. Mai vedem.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...