AlinaCoroian Postat Iunie 13, 2006 Raport Postat Iunie 13, 2006 Exista pe forum vreo graviduta care practica yoga? As fi tare interesata sa schimbam pareri...[biz] AlinaC 25
Leeloo21 Postat Februarie 15, 2009 Raport Postat Februarie 15, 2009 hehe..ani si la acest subiect de cand nu a mai raspuns nimeni..da..eu am practicat yoga..si inca unele posturi imi sunt folositoare sia cum..nu mai vorbesc de relaxare[pup] tehnicile oricum se gasesc in foarte multe carti si normal..si pe internet..nu mai este niciun secret[asia] alina coroian..eu ti-am raspuns! Cristina [gravi] cu bebe mic 35+ nasterea in apa pozici dragute
IliesClara Postat Februarie 16, 2009 Raport Postat Februarie 16, 2009 Citat:citat din mesajul lui Leeloo21hehe..ani si la acest subiect de cand nu a mai raspuns nimeni..da..eu am practicat yoga..si inca unele posturi imi sunt folositoare sia cum..nu mai vorbesc de relaxare[pup] tehnicile oricum se gasesc in foarte multe carti si normal..si pe internet..nu mai este niciun secret[asia]alina coroian..eu ti-am raspuns![pup]Cristina [gravi] cu bebe mic 35+ nasterea in apapozici dragutealign="right" id="quote2">Mamico de ghiocel , imi spui si mie ce ai folosit exact dintre asane si exercitii de respiratie si ce preconizezi a utiliza la nastere?Multumescmami de fete rebele 33+Clara
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.