Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidutze si mamici de CLUJ-12

Vizitator Raluca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Neata!!!!

Gabi foarte frumoase pozele.Si eu vreau sa-mi fac cat mai multe,ca sa am amintire cu burtica.

Eu sunt putin ingrijorata.Doctorita mea pleaca in concediu din 7 septembrie si sta o luna.Deci eu din saptamana 32 sunt fara doctorita..[q][q][q]..Sper sa nu se intample nimica pana se intoarce,ca nu vreau sa nasc cu alt doctor.

bebelina

poze

Ramonel[gravi]30+ [fetita]Beatrice Alessiaid="red">

AMR 10 SAPTAMANIid="red">

Postat

Da, Raluca, asa si eu cu insomniile, maxim 5-6 ore/noapte reusesc!

Ramo, multumesc mult! Te inteleg cu concediul ca si eu tare stresata am stat, desi dr meu a fost plecat mai putin, Maine revine, asa ca m-am mai linistit! Totusi, sint saptamana 37!Oricum, nu nasti tu inainte de termen, si daca de prin saptamana 36-37 revine, e bine! Hai curaj!

Gabriela [gravi] 37+ [fetita] Sara

Postat

Ramona, stai linistita, ai o sarcina fara probleme asa ca nu ai de ce sa te gandesti la o nastere prematura! In plus nu cred cadr. ta parasste clujul chiar o luna....in caz de urgentza o suni!

Bex, daca retin bine azi e ziua ta, nu? La multi ani fericiti, o bebitza sanatoasa si cuminte!

Raluca [gravi], mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Postat

buna fetelor,

mie mi-a plecat dr in concediu din sapt 37, acum sunt in sapt 39 si el se va intoarce abia pe 11 septembrie, dar m-a lasat unui alt dr. ca pare ok si sincer eu ma incurajez ca doamne-doamne va fi cu noi.... asa ca trebuie sa fim puternice...

eu vroiam sa va intreb ce stiti despre col sters?? vineri am fost la un consult cu noul dr. mi-a facut monitorizare, am avut 4contractii usoare, m-a consultat si mi-a spus ca am colul complet sters si ca nu mai am mult pana nasc (zicea el ca pot naste chiar in acea noapte, max cateva zile) si au trecut aproape 4 zile de atunci si in afara de obisnuitele contractii nu am nici un simptom...

ramo frumoase pozele si fff frumos patutul bebelinei, de unde l-ai luat?

poate cu vremea asta veti reusi sa trageti un pui de somn, vise frumoase va doresc!

[gravi] 39 +

Postat

Salutare la toate fetele[flo]

n-am vut timp de scris in ultima vreme ca am fost tot pe drumui, dar am ajuns la zi cu cititul macar [:D]

anamica primele 10 mesaje apar doar dupa ce le aproba un moderator, asa ca noi le vedem mai tarziu, incearca sa le scrii cat mai repede

ramonella nu fi suparata ca nu nasti asa repede [pup]

nu vreti sa na mai vedem la o prajitura saptamana asta?

Nicoleta [gravi] 25+

Postat
quote:Originally posted by anamica

buna fetelor,mie mi-a plecat dr in concediu din sapt 37, acum sunt in sapt 39 si el se va intoarce abia pe 11 septembrie, dar m-a lasat unui alt dr. ca pare ok si sincer eu ma incurajez ca doamne-doamne va fi cu noi.... asa ca trebuie sa fim puternice...eu vroiam sa va intreb ce stiti despre col sters?? vineri am fost la un consult cu noul dr. mi-a facut monitorizare, am avut 4contractii usoare, m-a consultat si mi-a spus ca am colul complet sters si ca nu mai am mult pana nasc (zicea el ca pot naste chiar in acea noapte, max cateva zile) si au trecut aproape 4 zile de atunci si in afara de obisnuitele contractii nu am nici un simptom...ramo frumoase pozele si fff frumos patutul bebelinei, de unde l-ai luat?poate cu vremea asta veti reusi sa trageti un pui de somn, vise frumoase va doresc![gravi] 39 +

id="quote">id="quote">Anamica, col sters inseamna ca trebuie sa vina momentul, asa cum ti-a zis si dr! Noi iti tinem pumnii si sa dea Domnul sa ai o nastere usoara!Dupa 10 mesaje, nu te mai modereaza, asa ca scrie repede!Nicoleta, eu as veni la o praji!Gabriela [gravi] 37+ [fetita] Sara

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...