Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ajutati-ma cu un sfat.

Postări Recomandate

Postat

id="red">

Buna, am si eu o mare rugaminte la cine a mai avut o asemenea problema si ar putea sa-mi dea un sfat.

In sentinta de IVA, s-a respins schimbarea prenumelui copilului. Ce ma sfatuiti sa fac: recus la sentinta data sau sa merg pe cale administrativa la starea civila.

Multumesc pentru raspunsuri.

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

zanganica din pacate eu n-am ajuns asa departe, n-am gasit inca bb, dar fetele care au trecut prin faza de incredintare poate stiu ce sa-ti raspunda.

Iti doresc sa-ti rezolvi problema cat mai repede.

Postat

nu stiu... cred ca depinde de la caz la caz, sau de la judet la judet. eu tocmai am intrebat'o pe asistenta daca au avut recent incuviintari cu schimbare de prenume, si a zis ca da, fara probleme, si sa nu ma agit, ca o sa fie totul ok ...

[copil] alexa si mami

Postat
Va multumesc si va astept in continuare cu sfaturi. Asa cum a spus si Alexa Ioana si noua ni s-a spus la fel ca au mai fost incrdintari cu schimbare de prenume si nu a fost nici o problema. ok. Cand ne-am prezentat la instanta ne-a intrebat pe amandoi ce prenume dorim sa poarte copilul? si amandoi am spus prenumele dorit adica mai adaugam la cel existent inca unul. Judecatoarea a fost de acord si totul s-a terminat, ca in momentul in care am primit hotararea in cutia postala sa primim si ''bomba'' : s-a respins schimbarea prenumelui. Ce mai era de facut? Nu va pot spune care ne-au fost reactiile.
Postat

Chiar daca nu am ajuns asa de departe, va intreb ceva. Schimbarea prenumelui copilului nu se poate face in instanta atunci cind se deschide procedura de adoptie? Adica atunci cind termini cu adoptia sa ai si copilul cu prenumele schimbat.

Vad o multime de fete care fac schimbarea prenumelui dupa ce termina cu adoptia. Cum e de fapt?

Irina si [copil]Mihai

Postat

Parca Corina Urziceanu se plangea de respingerea asta a schimbarii prenumelui si pana la urma i-au admis. Poate intra ea sa spuna, eu parca asa retinusem.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">[foto]

Postat

din cate stiu eu, schimbarea de prenume se face odata cu schimbarea certif. de nastere, adica la incuviintarea adoptiei (deci etapa finala).

zanganica... nu se poate sa fie pur si simplu o eroare ? judecatorul sa fi uitat sa mentioneze, sau grefierul a scris aiurea... ar fi bine sa va interesati totusi, sa nu fie un viciu de procedura, sau cum se numeste. greseli sunt posibile. si noi am avut parte... o sa va povestesc eu...

eu zic sa mergeti la tribunal sa intrebati, poate... cine stie...

si sa va sfatuiti si cu cei de la dpc...

bafta !

[copil] alexa si mami

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...