Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (28)

Postări Recomandate

Postat

Hai Geo fruntea sus! mai e putin si o s-o ai iar langa tine! Si atunci iar o sa vrei sa ne-o trimiti colet....[:D]. Glumesc. Lasa ca va face bine asta...e k un preambul pt reinceperea serviciului. Pup si fii barbata Zoe![:D]

La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Georgica id="red">, sa zicem ca sunt oarecum multumita....ce cadou ai luat finului? [;)]si nu mai plange dupa Srefaniaid="blue">ca e ok. Si mai ai un pic si o iei acasa ..[flo]

Nasica id="purple">nu ma uita te rog cu ce te-am rugat!Sar*mana ![:X][pup]

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">

Postat

Aoleeeeu...da curioasa mai esti Danezo...[:D]

Dupa ce am venit din oras am trecut la [xinpat] pe urma soatza a intrat la [nani] si io la [cit]

E bineeeee? [:I]

Alina din septembrie va merge la camin.Cica tocmai pe 25 august sa ma duc cu toate hartiile si o inscrie.Tu o duci pe Alexa?

[pup]id="navy">id="Comic Sans MS">

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">

Avem si POZE

Postat

finutza am vb, dar mi-au zis ca ei rezerva doar la cursele lor...la chartere si normale, dar doar cu sejururi incluse. cica sa intri pe google si sa cauti bilete avion(asta e sfatul lor) si gasesti site-uri de profil. o sa ma mai interesez maine....sa vb cu secretara noastra sa o intreb cum rezerva ea. imi pare rau ca nu am putut afla mai multe. mai incerc. te pup

scuzati literele mici, dar ma si grabesc si mi-e si lene sa caps-uiesc.:))

quote:Originally posted by daniela_daneza

Nasica id="purple">nu ma uita te rog cu ce te-am rugat!Sar*mana ![:X][pup]

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

id="red">

id="quote">id="quote">

La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]

Postat
quote:Originally posted by alexa si mami

ana, te-ai facut mumoasa? nu ne arati poze?:)alexa id="red">[copil]

id="quote">id="quote">Da, da , vrem poze!id="size3">Multumesc , nasica.id="size4">Am mai gasit ceva cu blueair la 86 Euro, dar astept raspuns de al ei .Dany'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...