Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (28)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

uitai sa va spui...vineri dimineatza ma'c la degustare de sampanie, fetiliii [:-)))]..poate uit drumu' catre biuro [:D][hc]

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!id="red"> [baie][majoreta]

Krelia...viitoare printzesita

26 august 2006id="red">

id="right">
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
id="right">id="size1">id="Comic Sans MS">id="blue">
Postat
quote:Originally posted by alexa si mami

dany, sa'nteleg ca e sigur? ce mistoooo! sa ai o super vacanta![hot]alexa id="red">[copil]

id="quote">id="quote">Sper ca da !id="red">Zilele astea sun varul sa imi confirme.Dar cred ca nu s-a razgandit.Dany'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">
Postat
quote:Originally posted by krelia

uitai sa va spui...vineri dimineatza ma'c la degustare de sampanie, fetiliii [:-)))]..poate uit drumu' catre biuro [:D][hc]No more kinky stuff! Soon to be a married woman!id="red"> [baie][majoreta]

Krelia...viitoare printzesita26 august 2006id="red">
id="right">
id="quote">id="quote">Pai ce degustare e asta , dimeneata?[hc]id="purple">Dany'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">
Postat

STRATEGICA! [:D][:-)))]eh,..si tu acu'..dk fomeia atunci poate.....doar n-o sa ne primeasca seara la 11 [:I]

quote:Originally posted by daniela_daneza

Pai ce degustare e asta , dimeneata?[hc]id="purple">

id="quote">id="quote">No more kinky stuff! Soon to be a married woman!id="red"> [baie][majoreta]
Krelia...viitoare printzesita26 august 2006id="red">
id="right">
Postat

V-am prins![sm][:D]

Dany imi pare rau ca n-am putut mai mult. Nu ai de ce sa multumesti! Si asa ma simt aiurea....

Cumile m-ai abandonat...[V]

Unde sunteti? Acum cand imi permit si eu sa mai stau la povesti....offff

La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]

Postat

Bine ca esti tu! Si aici a plouat cu galeata..cel putin in zona in care lucrez eu....zici ca suntem in Londra, mai nou...[bang]

aici sunt iubita, ca ploua rau si nu putem sa iesim la plimbare:(si avea de facut cumparaturi, si tati vine tirziu. offf, de-ar sta ploaia asta nesuferita.alexa id="red">[copil]

id="quote">id="quote">La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]
Postat
quote:Originally posted by SunSmile

Bine ca esti tu! Si aici a plouat cu galeata..cel putin in zona in care lucrez eu....zici ca suntem in Londra, mai nou...[bang]

aici sunt iubita, ca ploua rau si nu putem sa iesim la plimbare:(si avea de facut cumparaturi, si tati vine tirziu. offf, de-ar sta ploaia asta nesuferita.alexa id="red">[copil]

id="quote">id="quote">La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]
id="quote">id="quote">sunulica, nu te gandi asa departe...avem londra noastra aici la romanica: cluj napoca numita aceasta pseudo londra...;ploua zilnic la noi la orashel...ca ziua, ca noapte dar nu trec 24 de ore fara ploaie...; noroc ca de vreo catave zile e si senin din cand in cand...ac de altfel, incepeam sa-mi scot iar hainele de toamna... (scuzati cacofonia de mai sus)pupici la fetili![pup][pup]p.s scuzati intercepatrea.....; va citesc dar nu va scriu ca mi-e jena s ama bag in seama...;dar am avzut ac acum nu prea e lume ...am zic sa scriu si eu 3-4 randuri[;)][;)]roxi [floare3]foto
Postat

Roxi id="red">d c sa iti fie jena .Intra mai des .Te asteptam cu mare drag sa fim colege de club[colegi].[floare3]

Nasica id="red">, nu ai d c sa te simti AIUREA,da ? Te bat ![loveyou]

ALINUTZAid="red">, HAI CA AM ARANJAT SA SE OPREASCA [pic]ca sa iesi afara ![pup]

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...