Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (28)

Postări Recomandate

Postat

Hallo fetelor,

mi-am rezolvat problemele, in sfarsit asa ca revin.

Vad ca la voi ploua, va trimit de la mine citeva raze de soare si caldura, ca la noi sint 26°C, daca tine si maine, merg la balaceala ca noi avem liber.

Va [pup] pe toate,

Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern. id="blue">

photos

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Bun revenit, Himule! Mi-ai lipsit! Fericito.....nu ne mai imbolnavi de invidie, ca aici e o vreme de kko![:D] Te pup si distractie placuta!

quote:Originally posted by Himmelsduft

Hallo fetelor, mi-am rezolvat problemele, in sfarsit asa ca revin.Vad ca la voi ploua, va trimit de la mine citeva raze de soare si caldura, ca la noi sint 26°C, daca tine si maine, merg la balaceala ca noi avem liber.Va [pup] pe toate,Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern. id="blue"> photos
id="quote">id="quote">La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]
Postat

La noi e cald si soare, sic [:p]

Roxanici haide si aici sa ni te alaturi, ca esti fata super de gashca [majoreta]

Him bun venit, ce bine ca ai vesti bune, chiar ti-am simtit lipsa [pup]

Daca nu plecam la mare veneam la tine sa-mi dai niste vreme buna, ca la noi nu tine mai mult de 2, 3 zile:)

[pup] fetili tate, tate [:)]

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Postat

Bun venit Him [pup]

Si tie Roxanicea daca vrei sa ni te alaturi.[pup]

Bay fete, vedeti mey daca tot stati cu [sm] in mana...Se sperie lumea si o sa ne numim apoi optimiste sadice.[:D]

Si la mine a plouat...M-am saturat.[bang]

Io plec iar in oras desi nu am nici un chef ca sunt obosita rau si mai si tusesc de zici ca bat toba.[bang].Dar e ziua finului si ne-a invitat in oras.

Nu stiu cand vin da aveti grija sa nu va gasesc pe pagina 2 ca...nu mai scot [sm] dar gasesc io ....

[pup]id="navy">id="Comic Sans MS">

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">

Avem si POZE

Postat

Him id="red">, bine ai revenit ! Si sa fie vreme frumoasa maine , ca sa mergi la balaceala !Pup ![pup]

Flavia id="red">, cand pleci?Nu azi trebuia?[?]

Hai fetele din capitala nu mai fiti triste ac vine soarele si la noi .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">

Postat

salutare!

am ajuns si eu acasa intr-un final. e casa goala, zici ca am innebunit, m-a apucat un dor cumplit. si a trecut doar o zi. trebuie sa-mi revin, ma comport ca o adolescenta.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...