Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum este plaja in Ef Nord?

Postări Recomandate

Postat

Adresez o intrebare celor care au fost la Ef. Nord dupa inundatiile de la inceputul lunii august. Ma intereseaza in mod special plaja de la Britannia (Steaua de Mare) dar si cea de la Debarcader. Pliiizzz!!!

[gravi][fetita]17+

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

In zona Steaua de Mare, plaja este relativ curata, un sezlong te costa 15 lei si il inchiriezi pentru toata ziua cu suma asta. Statiunea insa este deplorabila. Un imens amestec de case construite alandala, de case in constructie, de gherete si asa-zise magazine. Impresia generala este deprimanta.

Get busy living or get busy dying.

Postat
Plaja este murdara,ca in Romania.Sezlongul costa 15 lei si statiunea nu cred ca are un plan urbanistic.Noi am stat la o vila noua,conditii super pana ieseai din curte.Cu alte cuvinte,mahalaua sa traiasca.
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat
quote:Originally posted by loryi1974

Plaja este murdara,ca in Romania.Sezlongul costa 15 lei si statiunea nu cred ca are un plan urbanistic.Noi am stat la o vila noua,conditii super pana ieseai din curte.Cu alte cuvinte,mahalaua sa traiasca.

id="quote">id="quote">Mie mi s-a parut altfel..eu am facut plaja la Belona , plaja a fost ok nu mi s-a parut murdata sezlong si umbrela 100.000 , singura chestie naspa , am prins apa super murdara , plina de alge si faptul ca trebuia sa ma duc foarte de dimineata sa prind un loc.De multi ani nu am mai vazut aglomeratie in halul asta.CrisaViata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!http://tt.lilypie.com/5yfXm4.pnghttp://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...