ioanaradu Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 [cafea] sa va ganditi si la mine cand cafeliti ... da? mami de [baietel]Matei Stefan 12.03.2007 poze cu matei
maru Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 ne gandim Ioana iaca, vin si eu cu ceva bunatati, ceva ceai la gheata, sau icecapuccino, cine mai doreste, cine mai pofteste? Doamne'ajuta!
maru Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 wonderful, pe un canal numit wnetwork, e o emisiune numita the shopping bags. da un search si vezi ce zic fetele alea de aspiiratoare http://media.wnetwork.com/media/default.aspx?cat=96170193 Doamne'ajuta!
Rebiana27 Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 quote:Initial creeata de ioanaradu[cafea] sa va ganditi si la mine cand cafeliti ... da? mami de [baietel]Matei Stefan 12.03.2007poze cu mateiid="quote">id="quote">Pai tu nu vii Ioana?Rebianaid="red">, mami fericita de [copil] Luca-Andrei id="blue">(14 martie 2007, 11:30)id="size2">id="Comic Sans MS">Eu sunt Luca-Andrei!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">Pozeid="blue">id="Comic Sans MS">, Varsta lui Lucaid="blue">id="Comic Sans MS">Nastere cu parfum de ghiocei...id="Comic Sans MS">Rebiana poate insemnaid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> dar si id="Comic Sans MS">id="limegreen">astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> sau chiarid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS">
maru Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 pai se muta la scocri si n-are net Doamne'ajuta!
Rebiana27 Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 Asa e... bine ca m-ai luminat! Uitasem! Rebianaid="red">, mami fericita de [copil] Luca-Andrei id="blue">(14 martie 2007, 11:30)id="size2">id="Comic Sans MS"> Eu sunt Luca-Andrei!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Pozeid="blue">id="Comic Sans MS">, Varsta lui Lucaid="blue">id="Comic Sans MS"> Nastere cu parfum de ghiocei...id="Comic Sans MS"> Rebiana poate insemnaid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> dar si id="Comic Sans MS">id="limegreen">astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> sau chiarid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS">
wonderful Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 Buna,fetili!Mi-am luat un asp. Bosch de 1800 de la Practiker cu 3 milioana.Aveau si din ala cu apa la pret prom.dar avea putere de 1500 si e mare si cam matahalos.Boschul e mititel si sper sa fie bun.Toate marcili sunt de fapt asamblate sau au patentul cumparat de cine altcineva decat de China.Pan' la urma planeta asta o sa se cheme China.Mi-am luat si un robot Moulinex.Sa fie acolo.Asta e de la mama lui, France.Le-am cerut un aragaz care sa gateasca singur;iu sa pun oala cu apa si carnea congelata si sa apas pe niste butoane ca sa comand meniu'.Cica n-au.Se uitau la mine ca la o nebuna si aveau dreptate,bietii de ei.Oare cand s-o inventa?L-as pupa si in [indecent]pe ala care ar face asa ceva. O fi nascut prietena noastra din Italia?
Rebiana27 Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 Wonderful si eu am achizitionat un vas cu aburi de la Moulinex. Rebianaid="red">, mami fericita de [copil] Luca-Andrei id="blue">(14 martie 2007, 11:30)id="size2">id="Comic Sans MS"> Eu sunt Luca-Andrei!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Pozeid="blue">id="Comic Sans MS">, Varsta lui Lucaid="blue">id="Comic Sans MS"> Nastere cu parfum de ghiocei...id="Comic Sans MS"> Rebiana poate insemnaid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> dar si id="Comic Sans MS">id="limegreen">astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> sau chiarid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS">
Rebiana27 Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 continuare... ca am apasat ca bleaga butonul de trimitere a raspunsului... si l-am pus la loc de cinste in bucatarie (vasul) si ziceam sa-l pun in functiune saptamana asta... Poate pui tu aspiratorul in functiune mai devreme decat folosesc eu vasul! Rebianaid="red">, mami fericita de [copil] Luca-Andrei id="blue">(14 martie 2007, 11:30)id="size2">id="Comic Sans MS"> Eu sunt Luca-Andrei!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Pozeid="blue">id="Comic Sans MS">, Varsta lui Lucaid="blue">id="Comic Sans MS"> Nastere cu parfum de ghiocei...id="Comic Sans MS"> Rebiana poate insemnaid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> dar si id="Comic Sans MS">id="limegreen">astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> sau chiarid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.