diana21 Postat August 28, 2007 Raport Postat August 28, 2007 Buna! Dintre toate gradinitele pe care le-am vazut, cel mai mult mi-a placut Discover Me si sunt aproape hotarata sa imi inscriu copilul acolo. Mi-a placut mult de d-na director, o doamna foarte implicata si care pune accentul mai mult pe partea de psihologie. Am fost incantata si de dotari, bai, sali de clasa, dar au fost si cateva minusuri. As vrea insa sa discut cu mamici care stiu mai multe despre gradinita asta, daca au avut probleme, ce fel de probleme au fost...Trebuie sa ma decid in cateva zile pentru ca nu prea mai am cu cine sa las fetita cat suntem noi la lucru. In alte conditii, as fi preferat sa o dau in primavara la gradi, dupa valul de viroze...Ianca are trei ani si aproape doua saptamani. Povestea Burticii Dialoguri strumfesti Poze strumfesti
diana21 Postat August 29, 2007 Autor Raport Postat August 29, 2007 Nu stie nimeni nimic, nimic despre aceasta gradinita? Povestea Burticii Dialoguri strumfesti Poze strumfesti
alsa Postat Iunie 1, 2009 Raport Postat Iunie 1, 2009 Buna Diana, Au trecut aproape doi ani de cand intrebai de aceasta gradinita. Si eu sunt interesata de gradinitele din sectorul 5 sau 6, asa ca te-as ruga sa-mi povestesti si mie ce parere ti-a facut, daca ai inscris-o pana la urma. Multumesc. alsa
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.