Tzuni Postat Iunie 15, 2006 Raport Postat Iunie 15, 2006 Sunt toate sansele ca in 2007 sa intram in UE. Oare cum va influenta acest lucru piata imobiliara? Oare sa-mi cumpar locuinta pana atunci sau mai bine sa astept marele eveniment? Acum preturile mi se par astronomice. Oare "dupa" cum vor fi? Multumesc. Tzuni ____________________________________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
iileana Postat Iunie 15, 2006 Raport Postat Iunie 15, 2006 Asteapta pina dupa. In special daca vizezi un apartament in bloc vechi, alea se vor ieftini cu siguranta. see detailsid="teal">
dante01 Postat Iunie 15, 2006 Raport Postat Iunie 15, 2006 nu cred ca se vor ieftini... pe ce ma bazez, daca intram in UE insemna ca din ce in ce mai multi romani vor putea sa plece afara sa lucreze si in 2-3-4 ani se vor intoarce in .ro sa-si ia si ei o casa... de construit se construieste, cum si in ce conditii nu discutam aici, dar au niste preturi de vrei sa fugi pur si simplu...asa ca bataie mare va fii tot pe aprtamente, mai mari sau mai mici, mai vechi sau mai noi... asa ca eu nu cred ca se vor ieftini... piata va dicta lucrul asta... INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINEid="red"> IN MEMORIAM LAURA STOICAid="blue">
iileana Postat Iunie 15, 2006 Raport Postat Iunie 15, 2006 Na, Tzuni, ca te lamuriram! Mai bine da cu banul. In postul meu anterior ziceam si io ce-am auzit la astia pe la TV, ca-n conditiile in care 1. au inceput sa se construiasca multe blocuri noi in care pretul pe mp e doar putin mai mare decit cel al apartamentelor din blocurile ceausiste, calitatea fiind insa net superioara si 2. chiar de-o fi sa vie si sa dea buluc , strainii nu in militari la bloc o sa vrea sa-si cumpere ceva; ei bine, ziceau "analistii", pina la urma apartamentele vechi se vor ieftini. see detailsid="teal">
Marina Postat Iunie 15, 2006 Raport Postat Iunie 15, 2006 cu un singur amendament...blocurile noi si faine vor fi din ce in ce ai departe de bucuresti. De bine de rau din militari iei autobuzul si ajungi oriunde. Ce te faci in bloc nou la mama naibii daca nu ai auto personal de regula 1 buc pe cap de locuitor adult? Lasand la o parte de ce spune dante de calitatea constructiilor mie asta cu distanta mi se pare cel mai mare dezavantaj. Marinaid="Arial">id="blue">
Deborah77 Postat Iunie 15, 2006 Raport Postat Iunie 15, 2006 Eu nu cred ca se vor ieftini. Asa s-a spus mereu, ca preturile sunt prea mari, si or sa scada. Aud placa asta de mai bine de 2 ani. Intre timp, in loc sa scada, s-au dublat. Am fost in week-end la Paris. Stiti voi ce preturi au aia la apartamente? Mie mi-a stat inima. O chestie de 2 camere, dar atat de mica, ca buncarele noastre de Militari par imense...400,000 - 500,000 EUR. Nu comparam Bucurestiul cu Parisul...dar eu zic ca mai e loc de crescut. Pt ca ce e nou, nu se construieste la pret de vechi...ia mai verificati. Ca terenurile in zone accesibile sunt scumpe, ca la pretul pe care-l afiseaza n-au pus parchetul, usile si TVA-ul...
romana Postat Iunie 15, 2006 Raport Postat Iunie 15, 2006 Din 1989 incoace nu s-au ieftinit nici un ban apartamentele. Din pacate nu conteaza anul construirii, pretul creste oricum. Deci te mai gindesti si faci cum vrei. Dupa "povestile" de la stiri nu te prea poti lua. Cum zicea si Marina e mai bine sa stai pe aproape decit sa te muti departe daca nu ai masini cite una de adult. Si cu copiii ce faci? Dar intrebarea de baraj e : vor mai creste salariile sau raminem cu preturi de zona euro si cu salarii de zona Africa? In privinta asta ce presimtiri aveti? Eu lucrez la stat si , desi ma bate gindul sa-mi schimb locul de munca, nu stiu daca voi face pasul asta. Momentan stau acasa cu cei trei copilasi pina face asta mica 2 ani. Romana, Cristian - 3ani, Alin - 2 ani, Maria -9 luni. http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003 si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com ****************************************** Nulla dies sine linea!
dante01 Postat Iunie 16, 2006 Raport Postat Iunie 16, 2006 un articol interesant despre tema asta... http://www.businessmagazin.ro/articole/REAL-ESTATE--De-ce-nu-scad-preturile-apartamentelor-vechi--4682-1.html INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINEid="red"> IN MEMORIAM LAURA STOICAid="blue">
Tzuni Postat Iunie 16, 2006 Autor Raport Postat Iunie 16, 2006 quote:Originally posted by romana Deci te mai gindesti si faci cum vrei. id="quote">id="quote"> [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] m-ai dat gata! Multumesc pt raspunsuri si pentru articolul indicat. ____________________________________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
iileana Postat Iunie 16, 2006 Raport Postat Iunie 16, 2006 Sa ne zici si noua ce-ai hotarit. Nu de alta, da' ,uite, io nici acum nu stiu cum te-ai descurcat cu braga aia... see detailsid="teal">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.