Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pentru mamici din TM in cautare de bona.

Postări Recomandate

Postat

Am ales sa deschid subiect nou si sa va anunt ca tanti a noastra va fi libera incepand cu 1 septembrie 2006.

Mandra mea va merge la gradinita,studenta la grupa mica,asa ca "incheiem" colaborarea cu tanti Lina a noastra.

Tanti Lina a venit la noi in 3 noiembrie 2005.Ii dam 3 milioane pe luna,in doua transe , 1500000 lei in data de 5 si alta transa in 15 ale lunii si masa.De sarbatori a primit prima,asa am considerat eu si sotul ca e bine si frumos si din primele noastre i-am facut si ei parte,chit ca nu a vrut sa primeasca si nu a cerut niciodata absolut nimic in plus fata de ceea ce ne-am inteles.

De cea mica s-a ocupat exemplar,ca si cum ar fi propria ei fiica.De asemeni si de fiul meu,care desi nu intra in plata,ca sa spun asa,a fost de acord sa aibe si grija lui,adica sa ii dea sa manance,sa stranga dupa el si sa il puna la invatat.

Cand am inceput colaborarea am zis clar ca vine la noi numai si numai sa vada de fata,fara nici un menaj.Insa in fiecare zi gasesc aragazul curat(chit ca eu il las uneori necuratat),nici o frimitura pe jos(ma credeti ca sta aplecata,cu fundu' in sus si aduna frimiturile si scamele,cu toate ca si eu si barbate-miu ne-am rugat de ea sa foloseasca aspiratorul?),farfuriile curate ca si tacamurile de altfel,ghiuveta sclipeste,ca freaca robinetul de zici ca-l subtiaza...in fiecare dimineata ii face dus fetitei mele,o scoate zilnic in parc,ii da sa manance,o culca,se joaca cu ea,nu a lovit-o niciodata(as fi aflat de la la cel mare)...Are foarte mult bun simt.Este foarte bisericoasa .

Datorita ei Luana face acum la olita,vorbeste mai bine,spune cantecele si stie sa spuna o rugaciune scurta.

Nu am cuvinte suficiente sa o laud...

O sa ma intrebati de ce renunt la ea.Pai cum am scris:Luana merge in septembrie la gradinita,in primul rand si in aldoilea rand e vorba si de bani,cu toate ca tanti Lina isi merita banutii cu varf si indesat.

Daca sunteti interesati trimiteti-mi PM sau mail la petenchea@yahoo.com.

Tanti Lina sta in Printul Turcesc,norocul meu ca face doar 10 minute de la ea pana la noi,dar pentru deplasare in oras doreste sa ii fie achitat abonamentul lunar.

O recomand cu caldura si cu incredere.

Cred ca ne va fi foarte greu fara ea,dar ...

Nu mi-a lipsit niciodata absolut nimic din casa,cum le-am lasat asa le-am gasit toate.

Singurul ei defect:e ca o bunicuta(Luana asa o striga,bunica),ca iti da la sfaturi...[:D]de te zapaceste de cap...[:D][:D][:D]sfaturi bune de altfel si ii place sa stea de vorba... e vorbareata...[:D][:D][:D]

Sa aveti parte numai de bine si astept mesaje,pentru cine este interesat...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Dar sincer nu inteleg de ce nu o tii in continuare sau ai pe cineva cine sa stea cu fetita ta in cazul in care este in vacanta sau in cazul in care raceste sau primeste vreo boala a copilariei de la gradi?

Postat
quote:Originally posted by Mercedes

Dar sincer nu inteleg de ce nu o tii in continuare sau ai pe cineva cine sa stea cu fetita ta in cazul in care este in vacanta sau in cazul in care raceste sau primeste vreo boala a copilariei de la gradi?

id="quote">id="quote">In primul rand,asa cum am scris,din cauza banilor.Anumite motive foarte bine intemeiate,precum si evenimentele din viata familiei mele au dus la decizia mea si a sotului meu de a opta pentru varianta gradinita.Unde plata lunara este de 1 milion lei vechi.Nu mai am pe nimeni altcineva care sa stea cu fetita,in afara de mine,tatal si fratele ei....iar problema racelilor si imbolnavirilor de la gradi,probleme inerente,eu nu le-am luat in calcul,deoarece sunt minore in contextul actual al framantarilor si evenimentelor din familia mea.Experienta cu fiul meu ma va ajuta suficient incat sa pot face fata acestui soi de inconveniente.Postarea mea este facuta numai si numai pentru a o ajuta pe tanti a noastra.Cum stiu de anul trecut ca multe din mamicile din Timisoara cautau pe cineva care sa stea cu copilasii lor si cat de greu gasesti persoana in care sa ai incredere....m-am gandit ca in felul acesta pot ajuta mai multa lume.Ana-Maria,mami deAlex&Luana
  • 5 luni mai târziu...
Postat

Saluare,

scriu pentru prima data pe forum cu rugamintea ca daca cunoasteti o persona nu foarte in varsta care se poate ocupa de un baietel de 2ani si 8 luni pentru 5-6 ore pe zi , sa ma ajutati. Eu locuiesc in zona Modern Timisoara si pana acum baietelul meu a fost la gradi , dar dupa raceli repetate am decis sa amanam pana la toamna 2007.

Va multumesc

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...