Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sarcina dupa nastere

Postări Recomandate

Postat

Salutare tuturor!

Am nevoie urgent de ajutor din partea voastra...Am un baietel de 6 luni si se pare ca sunt iara insarcinata...

Nu ca acest lucru ar fi o drama, numai ca sunt intr-o mare dilema!Am auzit de mai multe ori ca nu e chiar bine sa pastrezi o sarcina inainte de a trece macar un an intre doua sarcini...

Voi ce stiti despre acest lucru?Mi-e foarte frica sa fac avort...din mai multe puncte de vedere...[q]Va rog daca puteti sa ma ajutati!

mama de ingeras

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

ai nascut prin cezariana? ca altfel nu vad probleme.

am prieteni care au diferente asemanatoare intre fratii lor.

sau britney spears, care are a ramas insarcinata dupa 3 luni.[bonjovi]

Postat

Nu vad nici o problema in afara de situatia in care ai avea vreo restrictie de la medic. Stiu o multime de mamici care au ramas la 3 luni, la 4 luni dupa nastere, unele chiar cu cezariana.

Felicitari si sarcina usoara!

Roli [gravi]19+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)

http://www.helpsonia.com/

Postat

Mersi pt raspunsuri...[pup]

Ca in completare: nu am nascut prin cezariana, am nascut normal...Vreau sa precizez ca pe David l-am nascut cu 2.500 kg si ma gandesc sa nu am probleme la fel....ca tare m-am chinuit cu el...

Eu sunt speriata de faptul ca am auzit ca intre doua sarcini e mai bine sa pastrezi un interval de un an pt ca organismul nu ar fi pregatit pt o noua sarcina...[:(]Mersi pt ajutor!

mama de ingeras

Postat

Nici la mine nu este implinit 1 an intre sarcini. Am ramas insarcinata cand Vladut avea 9 luni. Dar dr. mi-a zis ca nu va fi nici o problema. Iar o cunostinta de a mea are copii cu diferenta de varsta de 1 an si 3 luni, deci tot cand primul bb avea 6 luni a ramas insarcinata. Nu a fost nici la ea nici o problema. Curaj mamico!

Mami [gravi] 7+ si Vladic (17.10.2006)

Poze

Paginuta mea

aproape major

Postat

Blanka,mama mea a ramas insarcinata cu mine cand sora mea avea 2,5 luni.N-a fost absolut nicio problema!E adevarat ce zici tu,unele femei sunt inca slabite dupa nastere,dar asta nu inseamna musai ca au probleme.Ar fi bine sa vorbesti cu dr,el e cel mai in masura sa-ti evalueze starea de sanatate generala.Succes!Si... felicitari!

Carmilia

Postat

Dupa ce am nascut-o pe Tea mi-am dorit mult sa raman repede insarcinata. Medicul meu mi-a spus ca am liber la bebe mic atunci cand Tea avea 2 luni! Am tot incercat si am reusit sa raman insarcinata cand Tea avea 11 luni. Imi pare foarte bine si, daca s-ar putea, as ramane din nou insarcinata cu bebe 3 cat mai repede! Nu te mai gandi la avort!!! Asa a fost sa fie! Ai sa vezi ce bine va fi cu diferenta atat de mica intre ei. La inceput o sa-ti fie greu, dar mai tarziu va fi bine si pentru voi, si pentru ei. Sarcina usoara!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (12+)

Postat

Felicitari pentru sarcina si iti doresc sa ai un BB sanatos si tu sa ai sanatate si putere ca sa-ti cresti puii. Daca nu ai nascut prin cezariana nu vad care ar fi problema. O sa-ti fie greu cu doi pui mici, dar priveste si partea buna a lucrurilor. Copii tai sunt apropiati ca varsta si cu ajutorul tau pot avea o relatie cu totul speciala. Intre mine si sora mea este o diferanta de un an si doua luni. Pot spune ca ea este prietena mea cea mai apropiata. Acum eu sunt insarcinata cu al treilea copilas. Primii doi copii i-am nascut prin cezariana si fireste cel de-al treilea il voi naste tot prin cezariana. Diferenta dintre ultimul si BB este de 3 ani si o luna. Cand am ramas insarcinata m-am speriat rau de tot pentru ca nu stiam daca pot sa mai fac si al treilea copil - avand in vedere cele doua cezariene. Am fost la medic si pana la urma m-am linistit si totul e OK pana acum. Sfatul meu este sa te prezinti la medic si sa monitorizeze sarcina. Iti doresc sarcina usoara si mult curaj.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...