Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Usi de ap. de exterior- ce aveti?

ilenutza

Postări Recomandate

Postat

Ma intereseaza sa schimb usa de exterior la apartament.

As vrea de metal dar nu vreau chinezeasca, beyler nu mi se par prea bune, Maco sunt prea scumpe.

Alte firme mai stiti?Mi se pare cam saraca oferta.Sau poate nu am cautat eu unde trebuie.

[flo]

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

eu tocmai mi-am pus Beyler, dupa ce am colindat site-urile sa ma documentez. si am ajuns la concluzia aia cu raportul calitate-pret. in plus am aflat ca toate sunt la fel, difera mai mult exteriorul, dar in interior principiul e acelasi, la fel si sistemul de prindere in perete a tocului. bineinteles ies din discutie alea de la 20-30 milioane in sus, antiglont, antifoc, etc.

asa ca in ce sens nu sunt bune? nu se inchid bine? nu sunt lucrate cum trebuie? nu sunt destul de sigure sau la ce te referi?

eu sunt multumita, pentru o usa de apartament mi se pare buna, acum, tu alegi si depinde si de cati bani dispui.

ZOZOLINA

andreeaid="orange">

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Postat

Si eu am Beyler, am avut garantie la ea, insa dupa 5 ani mi s-a stricat broasca de sus. Am sunat la reprezentanta si in aceeasi dupa-amiaza, contra sumei de 300000 lei vechi, mi s-a montat una noua care functioneaza f.bine. Usa mea are doar rama metalica, tabliile fiind de lemn. Sunt multumita de ea.

cristina d.

Motaneii mei

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...