Vizitator bb_yasmi Postat August 29, 2007 Raport Postat August 29, 2007 ce trebuie facut pt a transcrie o maisna??? ma refer sa ma ocup eu personal de asta nu o firma specializata!! plsss e urgent!!!! Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]30+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red">
Vizitator bb_yasmi Postat August 29, 2007 Raport Postat August 29, 2007 nimeni nu stie??? plssssss Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]30+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red">
Vizitator bb_yasmi Postat August 29, 2007 Raport Postat August 29, 2007 rog un moderator sa inchida subiectul pt ca l-am mutat la discutii generale. l-as inchide eu dar nu stiu cum... Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]30+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.