ruxij Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Gic� Petrescu a murit BUCURE�TI, 18 iun C�nt�re�ul Gic� Petrescu a �ncetat din via�� duminic�, la domiciliul s�u din Bulevardul Regina Elisabeta, la v�rsta de 91 de ani. Corpul s�u va fi depus, luni, �ntre orele 10.00 �i 13.00 �n holul S�lii de Concerte a Radiodifuziunii Rom�ne. Tot mar�i, trupul ne�nsufle�it va fi dus �n capela Cimitirului Bellu. �nmorm�ntarea este programat� pentru ziua de mar�i, au declarat pentru MEDIAFAX surse din apropierea c�nt�re�ului. �ntr-o carier� de peste 70 de ani, Gic� Petrescu a lansat peste o mie de c�ntece de petrecere �i roman�e. C�nt�re�ul a reu�it s� aib� tot ce �i poate dori �n meserie un artist: mii de concerte, zeci de discuri, sute de emisiuni de radio �i televiziune, turnee �n lume. A debutat pe c�nd avea 18 ani, �ntr-o forma�ie studen�easc�. S-a afirmat al�turi de orchestra "Radu Ghind�", iar �n perioada 1940-1944 a c�ntat la s�lile Allhambra, Gioconda �i Boema. O perioad� a fost angajat al Teatrului Savoy, apoi al Teatrului Constantin T�nase. Dup� Revolu�ie a lansat o serie de CD-uri: "Cu p�h�relu' dup� mine", "Eternul Gic�" �i "Greatest Hits", considerate lec�ii de onestitate profesional�. Radiodifuziunea i-a decernat �n 2001 premiul "Interpretul care a dus muzica rom�neasc� �n mileniul III". �n ultimii ani, din cauza s�n�t��ii precare, Gic� Petrescu ie�ea foarte rar din locuin�a lui. Era ajutat cu bani �i alimente de institu�ii precum UNITER. Artistul primea din partea statului o indemniza�ie de merit �n valoare de aproximativ 1.000 RON lunar. (Irinel Bucur; irinel.bucur@mediafax.ro)
Catalin Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Adio, maestre!id="black">Catalinid="Script MT Bold">id="size3">Think pink!id="size1">
Elenalove27 Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Sa-i fie tarana usoara[ruga] Elena[gravi]15+ POZE
danyalo Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Respect pentru artist ... De-acum inainte la petreceri cand vom spune: "ia mai toarna un paharel",sa varsam o picatura si-n memoria Eternului GIGA PETRESCU!!! D-zeu sa-l odihneasca in pace!! Iar noua ne ramane datoria sa-l pastram in amintire cu veselie si bucurie asa cum ii placea MAESTRULUI . Pt. noi nu va muri niciodata!! [floare3][floare3][floare3] DANY
Danelutza Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace. id="black">id="size3"> Isabella la un anishorid="red"> [;)]id="size1"> Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)id="size1">id="right">id="left">id="size3"> Poze cu ingerasul lui mamiid="limegreen">id="size1">, [copil]Isabella de la 6 la 10 luniid="green">[copil]id="size1"> Povestea nasterii principesei noastreid="blue">id="size1">
DARAEL Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 DU-MA ACASA, MAI TRAMVAI (V Vasilache, St. Cristodulo / V. Vasilache) Refren: Du-ma-acasa, mai tramvai, Du-ma-acasa, ce mai stai? Du-ma la casuta mea, Cu portita si cismea. Noaptea se lasa în mahala Si cainii latra, e pustiu, La o portita sta cineva Si ma asteapta ca sa viu. Du-ma-acasa, mai tramvai, Du-ma-acasa, ce mai stai? Du-ma la casuta mea, Cu portita si cismea. Duminica dimineata Ies copii mari si mici Pe maidanul lui Matreata Si se joaca în arsici. Coana Mita-a lui Mitica Se cearta cu-n precupet Pentru-un ou si-o patlagica, Sa-i mai scada-un pic din pret. De la crasma lui Naita, Un-se vinde turburel, Iese unul facut crita Cu tambalul dupa el. C-asa e viata de mahala Rupta din inima mea. Refren Du-ma-acasa, mai tramvai, Du-ma-acasa, ce mai stai? Du-ma la casuta mea, Cu portita si cismea. Noaptea se lasa în mahala Si cainii latra, e pustiu, La o portita sta cineva Si ma asteapta ca sa viu. Du-ma-acasa, mai tramvai, Du-ma-acasa, ce mai stai? Du-ma la casuta mea, Cu portita si cismea.id="teal"> Pace tie, calatorule [flo] [floare3] [flo2] ! Adrian My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
aschiutza Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Of, parca ma asteptam sa traiasca vesnic, asa ma obisnuisem sa il vad la Tv si sa ii aud cintecele. Sa ii fie tarina usoara! ----------------- Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ontica Camelia Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Odihneasca-se in pace! poze cu noi Camelia & Alexandra -Elenaid="red"> [zana] (27 feb 2004)
bibi Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace! Special am intrat la disc generael pentru ca de o ora tot il vad pe MAESTRU pe TVR 1 si atunci mi-a trecut prin minte ca poate a murit. Bibi [gravi]cu no. 2[baietel] si [copil]David (08.07.2003) POZE CUM A VENIT PE LUME DAVID http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
lavinai Postat Iunie 18, 2006 Raport Postat Iunie 18, 2006 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA........[ruga] "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.