Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Intrebare salariu bona

Postări Recomandate

Postat

Cam cat "costa" o bona pe luna? Asta de curiozitate pentru cand o sa am un copil[baietel]

Si as mai avea nevoie de un sfat: mamei mele i s-a propus sa aiba grija de o fetita de vreo 5 ani ,cateva zile pe luna + sa gateasca in acele zile familiei respective . Cam cat ar trebui sa ceara pe zi?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

saluty,

problema este cat de bine se poate ocupa de copilul respectiv, ce alte treburi si atributii are in meniu... si, in medie 5.000.000 - 7.000.000 ! stiu pe cineva care da la bona 5 milioane, dar bona repectiva nu face nimic in afara de plimbarea copilului si hranitul lui (cu mancare facuta de mama) - copil de 2,5 ani! mai cauta pe forum, o sa vezi k parerile sunt foarte impartite!

Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Postat

Noi suntem niste fericiti... la noi in oras bonele cer si primesc 250-300 ron, pentru 8 ore. Eu nu am inca dar cu siguranta mi-ar cere mai putin pentru ca eu stau la scoala 4-5 ore.

Rebianaid="red">, mami fericita de [copil] Luca-Andrei id="blue">(14 martie 2007, 11:30)id="size2">id="Comic Sans MS">

[hia]Eu sunt Luca-Andrei!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">

Pozeid="blue">id="Comic Sans MS">, Varsta lui Lucaid="blue">id="Comic Sans MS">

Nastere cu parfum de ghiocei...id="Comic Sans MS">

Rebiana poate insemnaid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> dar si id="Comic Sans MS">id="limegreen">astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> sau chiarid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS">

Postat

In Bucuresti salariile bonei sunt mult mai mari decat in provincie.

Eu, spre exemplu, ii dau bonei 8.5 mil./luna.

Nu ii face mancare lui Matei decat atunci cand nu am eu chef sau timp sa ii fac (lucru care se intampla foarte rar); in rest, mai baga din cand in cand masina la spalat si...cam atat.

Sta 8.30 ore/zi

Toanca si [copil] Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

http://www.dropshots.com/toanca1

http://www.dropshots.com/toanca2

Postat

noi platim 3 mil pentru 4 ore. Luat de la gradi, plimbat, dat sa manance. Cand sta 8 ore, platim 6 mil. Cam atat este 'nivelul' la noi in zona, desi sant si bone care castiga mai putin.

Ingrid si Cristi 4 ani si 5 luni

Postat

Sarcinile sunt asa: hranit copilul, scos in parc, jucat cu ea, dus la orele de germana si luat+ gatit; 9 ore pe zi. Cam cat sa ceara? Practic o sa fie platita cu ziua si o sa fie nevoie de ea de 4-6 ori pe luna sau asa ceva (cand nu poate veni bona "zilnica"

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Postat

Pai cu 7-9 mil mai bine il duci la o gradinita particulara unde primeste si educatie, interactioneaza cu alti copii, primeste si mancare, invata anumite deprinderi, se plimba se joaca, il iau de acasa il aduc acasa...etc

Pretul unei gradi particulare este de 3-3,5 mil program de 5 ore,6 mil program de 8-9 ore cu masa inclusa si inca un mil transportul.primesc copii de la 2,5 ani

In C-ta bonele sunt mai ieftine 3-4 mil, dar nu prin agentii , ci prin recomandari, cunostinte, vecine,etc...

Madalina +[baietel]Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007

Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...