Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebare salariu bona

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Citind mesajele de mai sus e f interesant sa descopar ca aici,in romania,e destul de rentabil,ca sa zic asa,sa fii bona. Eu am 28 de ani si de vreo juma de an m-am intors acasa,din anglia,unde am facut putin din fiecare. menaj,babysitting,teme cu copii,gatit..Acolo,de ex,daca ei pleaca in oras,vreo 3-4 ore,eram platita 6-7 lire/ora,timp in care eu puneam copii la tv si mai spalam niste vase. Deasemenea,lucram pt o alta familie,in timpul zilei,cam 3 ore,luat copii de la scoala,facut teme,dus in parc si calcat sau o mica curatenie,cam 6 lire/zi,de 4 ori pe sapt.Si acolo era anglia si aici...romania.Ce sa zic?Ca sa fie o oarece multumire de ambele parti cred ca de la bun inceput trebuie sstabilit un oarece orar al zilei sau sapt,dar totusi mi se pare totusi prea mult cam 1 mil /ora,sa fiu sincera...In fine,dar pt ca cererea e mai mare decat oferta,de aia se ajunge aici...

Va doresc mult noroc!

dana

dana mihai

Postat

La a mea ii dau 4 mil pe luna..dat copil de mancare,plimbare in parc ,adica supraveghere.Mancarea de amiaza o facem alternativ 1 zi eu o zi ea.8 ore.

Desigur in Bucuresti bonele sunt mai scumpe ca asa au fost invatate.Nu cred ca daca i-as da la a mea 6 mil ar zice nu[:D]

Postat

Cine da 1 milion pe ora?unde?Cat doresti sa castigi din aceasta munca pe luna in Romania si ce anume sa faci zilnic(program si activitate)?Esti de acord sa lucrezi fara carte de munca la varsta ta,sau sa-ti platesti singura contributiile ptr.pensie(minim 90 lei/luna),sanatate si somaj?[Ca sa platesti aceste cotizatii cat trebuie sa primesti in total de la parinti(venit brut)?quote]Originally posted by danuka78

Citind mesajele de mai sus e f interesant sa descopar ca aici,in romania,e destul de rentabil,ca sa zic asa,sa fii bona. Eu am 28 de ani si de vreo juma de an m-am intors acasa,din anglia,unde am facut putin din fiecare. menaj,babysitting,teme cu copii,gatit..Acolo,de ex,daca ei pleaca in oras,vreo 3-4 ore,eram platita 6-7 lire/ora,timp in care eu puneam copii la tv si mai spalam niste vase. Deasemenea,lucram pt o alta familie,in timpul zilei,cam 3 ore,luat copii de la scoala,facut teme,dus in parc si calcat sau o mica curatenie,cam 6 lire/zi,de 4 ori pe sapt.Si acolo era anglia si aici...romania.Ce sa zic?Ca sa fie o oarece multumire de ambele parti cred ca de la bun inceput trebuie sstabilit un oarece orar al zilei sau sapt,dar totusi mi se pare totusi prea mult cam 1 mil /ora,sa fiu sincera...In fine,dar pt ca cererea e mai mare decat oferta,de aia se ajunge aici...Va doresc mult noroc!danadana mihai

Sa te temi de omul prea tacut si de apa prea lina.(proverb turc)Cuvintele sincere nu sunt totdeauna elegante;cuvintele elegante nu sunt totdeauna sincere(Lao Tzi)
Postat

Daca ai fi casnica cat ai dori sa castigi ca bona?si ce activitati zilnice ai dori sa faci ptr.acel salariu?raspuns sincer,macar in gand.In ideea ca mai ai nevoie uneori sa mergi la un dentist sa plombezi o masea(nu mai spun de alte lucrari mai scumpe)sau la un ginecolog.De concediu la mare nu poate fi vorba din salariul de bona(desi ai avea nevoie ca sa te refaci caci munca cu copii nu e usoara,e frumoasa)

quote:Originally posted by arghirmonica

La a mea ii dau 4 mil pe luna..dat copil de mancare,plimbare in parc ,adica supraveghere.Mancarea de amiaza o facem alternativ 1 zi eu o zi ea.8 ore.Desigur in Bucuresti bonele sunt mai scumpe ca asa au fost invatate.Nu cred ca daca i-as da la a mea 6 mil ar zice nu[:D]

id="quote">id="quote">Sa te temi de omul prea tacut si de apa prea lina.(proverb turc)Cuvintele sincere nu sunt totdeauna elegante;cuvintele elegante nu sunt totdeauna sincere(Lao Tzi)
Postat

Din start meseria de bona nu iti da posibilitatea sa avansezi in functie...si implicit sa ti se mareasca salariul.In momentul in care ai ales aceasta meserie ti-ai asumat si binele si raul(lipsurile)ce deriva din a munci astfel...Nu-i nimeni vinovat ca din acesti bani nu iti permiti sa mergi la dentist ori in concedii...Tu ai vrut sa practici aceasta meserie...si asta e ceea ce ti se ofera...Daca vrei mai mult...reorienteaza-te!Fa altceva!...Si eu as vrea sa-mi permit concedii ca si cele ale sefilor mei,dar nu le sunt egala...Nu am studiile lor,nu am responsabilitatile lor,nu am salariile lor.Eu sunt cea vinovata...pentru ca nu am muncit la fel de mult,ca nu mi-am facut o cariera...Ar fi si absurd sa astept sa plec in concedii unde pleaca ei...Ei au bani multi.Eu nu...Imi merit soarta de a nu avea la fel de mult...sunt platita corect pentru meseria pe care o practic...Atata fac,atata merit!As vrea mai mult...cine n-ar vrea?!?Nu ma tine nimeni legata...Daca gasesc o oferta mai buna,plec si gata...

Album foto | Slideshow

excursie

ajutati o fetita minunata!

casuta noastra

Postat

quote:Nu am studiile lor,nu am responsabilitatile lor,nu am salariile lor.Eu sunt cea vinovata...pentru ca nu am muncit la fel de mult,ca nu mi-am facut o cariera...
id="quote">id="quote">

Eu nu inteleg cum poate o bona sa ia mai mult k un profesor...

Eu sunt profesoara de 7 ani si inca nu am depasit 7 mil pe luna...Si mi-am mai tocit si coatele pe bancile facultatilor...am o cariera, am muncit din greu sa obtin un post de titular, dar ni se cer si cate-n luna si-n stele, suntem denigrati sau ponegriti cu orice prilej...se arunca-n noi cu noroi cu orice prilej...

Mai bine ma reorientez , nu????

danuka78id="red">: ai inteles gresit..nu e vorba de 8 mil pe zi..ci pe luna...

Madalina +[baietel]Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007

Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Postat

Pai daca un parinte castiga 1000 de Roni pe luna ,la bona de unde ii mai da 700 de Roni ca nu inteleg .Am o prietena care zice asa:Baiatul meu are 4 ani jumate si nu trebuie decat supravegheat dar bonele se arunca la 8 ore pe zi la peste 5 mil ,iar eu ii zic ca sunt de acord sa ii8 dau si opt ,dar sa il invete o limba straina ,sa faca lecvtii cu el si ce studii are pt asta?am incheiat citatul si sunt perfect de acord cu ea .Dar mai stiu si pe cineva care ii da bonei 13 mil bani vechi ca sa supravegheze copilul decat si sa-l duca si sa-l aduca de la gradi ,iar copilul are 5 ani.Deci sunt si cu potential si fara.Si sunt si de acord cu mamica profesoara care a zis ca la cat a invatat ea nu a ajuns nici la cei 7 mil pe care bonele din Bucuresti ii cer cu atata obraznicie. Vinovate sunt mamicile care nu au cu cine sa isi lase copilasii si apeleaza la serviciile acestor bone si le dau atat cat cer ele .Dar si ele cer atat ca stiu la cine urmeaza sa se duca ,cine sunt parintii respectivi si ca pot sa ceara oricat ca au potential .O sa cam primesc rosii gratis pe ceea ce am scris mai sus ,dar trebuia sa imi scriu pasul.

VA PUP.

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...