Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

candidoza

Postări Recomandate

Postat

dragi randunici nu stiu daca a-ti discutat despre candidoza pana acum daca nu hai sa abordam putin subiectul.ce zice-ti?cred ca din cauza administarii utrogestanului vaginal m-am pricopsit cu o candidoza de toata frumusetea si nu mi-au recomandat inca nici un tratament.voi ce zice-ti?

nusica

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Draga randunica....au fost foarte multe discutii aici , pe forum despre acest subiect care da uneori multa bataie de cap.Ca sa obtii cat mai multe informatii despre tratamente, recidive, experientele mamicilor, parerile medicilor te-as sfatui sa dai clik pe "cautare in forum"-in dreapta paginii sus,.....sa scrii cuv. candidoza......si vei vedea cate informatii pretioase vei gasi...Sper ca ti-am putut fi de folos....pupici[pup]

quote:Initial creeata de dalv

dragi randunici nu stiu daca a-ti discutat despre candidoza pana acum daca nu hai sa abordam putin subiectul.ce zice-ti?cred ca din cauza administarii utrogestanului vaginal m-am pricopsit cu o candidoza de toata frumusetea si nu mi-au recomandat inca nici un tratament.voi ce zice-ti?nusica

id="quote">id="quote">GILL[gravi]29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"[fetita]SARITAAu mai ramas 9 saptamani....id="red">
Postat

I s-a recomandat cuiva Polygynax pentru candidoza. Parerile sunt impartite, cica ar fi ok, totusi prospectul nu recomanda folosirea in sarcina. Am avut si eu impresia ca ma paste candidoza, am sunat medicul si mi-a zis sa iau polygynax dar intrucat de a doua zi nu mai aveam nimic n-am luat, le tin in casa

naty

Postat

Canesten ovule e recomandat pentru candidoza (dar si alte medicamente...); rezultatele se vad repede.

Rebianaid="red">, mami fericita de [copil] Luca-Andrei id="blue">(14 martie 2007, 11:30)id="size2">id="Comic Sans MS">

[hia]Eu sunt Luca-Andrei!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">

Pozeid="blue">id="Comic Sans MS">, Varsta lui Lucaid="blue">id="Comic Sans MS">

Nastere cu parfum de ghiocei...id="Comic Sans MS">

Rebiana poate insemnaid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> dar si id="Comic Sans MS">id="limegreen">astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> sau chiarid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS">

Postat
Imi pare rau ca am sa-ti dau o veste mai proasta. Am candidoza aproape de la inceputul sarcinii. La inceput a fost crunt. Aveam mancarimi ingrozitoare si scurgeri tare abundente. Fireste ca m-am dus la medic, am facut analize, mi-a dat canesten ovule. Dupa doua saptamani a recidivat candidoza. Am facut din nou tratament si iar a recidivat. Am facut analize peste analize. Acum doctorul a decis sa tinem cat de cat sub control aceasta candidoza in sensul sa nu mai fie asa suparatoare. Te sfatuiesc sa te hidratezi foarte bine (cel putin doi litri de apa pe zi, sau daca nu lichide si fructe zemoase cat mai multe - pepeni s.a.) si sa tii tratamentul asa cum ti-a zis medicul. Daca intrerupi tratamentul este posibil sa recidiveze. Incearca sa nu faci prea multe spalaturi vaginale pentru ca distrugi flora si cu cat te speli mai des cu atat ai sa simti nevoia sa te speli si mai des. In afara de asta poti provoca alte "minuni" Doamne fereste. Inarmeaza-te cu multa rabdare. Sanatate multa.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...