Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cazare apartament mamaia

Postări Recomandate

Postat

salutare!

Ne-am hotarat sa facem vacanta in romania vara asta si sa mergem o sapt la mare in mamaia.

Cunoasteti cumva firme serioase (evtl cu pagina internet) care inchiriaza apartamente cu 2 camere pt maxim 5-6 mil pe noapte?

Am gasit o pagina foarte interesanta pe net dar nu stiu cat de seriosi sunt... a avut cineva experiente cu www.cazareonline.ro ? (sper sa nu fie publicitate[ups] )

Va multumesc anticipat pt feed-back [flo]

ralucoantza

``Nemurirea inseamna sa fii iubit de cat mai multi oameni anonimi`` - Sigmund Freud

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Noi am fost anul trecut la cineva in apartament si a fost super ok.

Am ramas placut impresionati de cata curatenie era desi mobila din dotare nu era noua!

Am zis ca dc plecam si anul asta tot la ea o sa stam.

Daca te intereseaza poti sa imi dai un PM si iti spun mai multe!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Postat

ralucoantza, am intrat si eu pe site-ul pe care l-ai dat si am constatat ca pe noi( eu, sotul meu, fiica mea de 13 ani si baietelul de 3 ani) ne costa mai putin la Hotelul Oxford, tot din Mamaia.

Cu alte cuvinte, am rezervat un apartament in acest hotel de trei stele, curat, modern si cu de toate si ne-a costat pentru 8 nopti aproape 30 de milioane.In pretul asta este inclus si micul dejun pentru trei persoane.Banuiesti tu care[:D].Biletul este luat in perioada 30 iulie-6 august.

Rezervarea am facut-o prin agentia Happy Tour.

Stiu hotelul foarte bine, pentru ca am fost in multe weekenduri acolo.

Toate cele bune!

M.P

Postat

Mirunaa si nu ti se pare mult? Pentru 8 nopti cu mic dejun 30 milioane? Asta in conditiile in care un apartament cu 2 camere la particular este in jur de 1 milion / noapte? (cel putin eu de pretul asta stiu)

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Postat

30 de milioane,pfuaaa[bang]Pai cu banii astia puteai sa te duci bine merci in Grecia sau Turcia.Nu te supara pe mine,dar mi se pare exagerat de mult.[flo]

Noi de 2 ani incoace inchiriem apartamente in C-ta,in tomis nord ca vrem sa fim foarte aproape de plaja din Mamaia,pana acum cele 2 au fost ok,anul asta as vrea altceva,cu mobila noua si tot caut ceva pe net,dar tot in zona asta.

Fetele din C-ta daca stiti sau aveti ap. de inchiriat va rog dati-mi si mie pm?[flo]

"La vita e bella"

poze

Postat
quote:Originally posted by valentinag

30 de milioane,pfuaaa[bang]Pai cu banii astia puteai sa te duci bine merci in Grecia sau Turcia.Nu te supara pe mine,dar mi se pare exagerat de mult.[flo]Noi de 2 ani incoace inchiriem apartamente in C-ta,in tomis nord ca vrem sa fim foarte aproape de plaja din Mamaia,pana acum cele 2 au fost ok,anul asta as vrea altceva,cu mobila noua si tot caut ceva pe net,dar tot in zona asta.Fetele din C-ta daca stiti sau aveti ap. de inchiriat va rog dati-mi si mie pm?[flo]"La vita e bella"poze

id="quote">id="quote"> Stiu doar o familie care inchiriaza dar au apart. de 2 camere, deci 3 persoane, si nu au mobila noua ... Ci conditii decente. Ei locuiesc mai mult la copii si..."O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Postat
quote:

Stiu doar o familie care inchiriaza dar au apart. de 2 camere, deci 3 persoane, si nu au mobila noua ... Ci conditii decente. Ei locuiesc mai mult la copii si...

id="quote">id="quote">

hello

da-mi si mie un pm cu tel-ceva, pliz

multumesc frumos

[hop]

Postat
quote:Originally posted by buli
quote: Stiu doar o familie care inchiriaza dar au apart. de 2 camere, deci 3 persoane, si nu au mobila noua ... Ci conditii decente. Ei locuiesc mai mult la copii si...
id="quote">id="quote">helloda-mi si mie un pm cu tel-ceva, plizmultumesc frumos[hop]
id="quote">id="quote"> Ti-am trmis pe PM. ia legatura cu ei si intewlegeti-va, ce vreti si ce ofera. Distractie placuta la mare."O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Postat

salutare!

multumesc mult pt raspunsuri, imi sunt de ajutor!

problema e ca sotul e destul de susceptibil cand vine vorba de persoane private, de aceea as prefera sa inchiriem un apt de la o firma sau un hotel. voi merge oricum pe firul cu oxford, vedem ce iese, va tin la curent! Mirunaa, apropo, cum e situat hotelul? e chiar in staiunea mamaia? e mai retras sau are magazinase, restaurante, discoteci in jur?

pacat ca nu poate sa-mi spuna nimeni daca cei de la cazareonline sunt seriosi sau nu... si nici nu ma duce capul cum as putea afla...

sunteti tare dragute! daca mai aveti idei, sugestii... sunt ochi si urechi! [flo]

ralucoantza

``Nemurirea inseamna sa fii iubit de cat mai multi oameni anonimi`` - Sigmund Freud

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...